După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 iulie 2018

Un doctor britanic a rămas fără slujbă după ce a refuzat să renunțe la credința sa creștină potrivit căreia sexul unui om este determinat prin naștere...

Un doctor britanic spune că a rămas fără slujbă la un departament guvernamental după ce a refuzat să renunțe la credința sa creștină potrivit căreia sexul unui om este determinat prin naștere, scrie The Telegraph.

Doctorul  David Mackereth, în vârstă de 55 de ani din Marea Britanie, acuză National Health Service că i-a încălcat dreptul la libertatea de expresie după ce a fost dat afară pentru că a susținut că sexul este determinat genetic și biologic, fiind stabilit prin naștere.

Bărbatul susține că a lucrat timp de 26 de ani la National Health Service și a fost informat că nu se poate angaja la Department for Work and Pensions (DWP), unde ar fi urmat să se ocupe de evaluarea persoanelor cu handica dacă nu renunță la această credință creștină, potrivit hotnews.ro.

„Nu atac mișcarea transgender. Dar îmi apăr dreptul la libertatea de expresie și de credință. Nu cred că ar trebui să fiu obligat să folosesc un anume prenume. Nu vreau să supăr pe nimeni. Dar, dacă faptul de a supăra pe cineva poate conduce la concedierea unui doctor, noi ca societate trebuie să examinăm încotro ne îndreptăm. Am spus că am o problemă cu asta. Eu cred că sexul este definit biologic și genetic. Biblia ne învață că Dumnezeu face oamenii bărbați și femei. Aș fi putut să  îmi țin gura. În primul rând, nu ni se permite să spunem ce credem. În al doilea rând, cum arată cazul meu, nu ni se permite să gândim ceea ce credem. În sfârșit, nu ni se permite să apărăm ce credem. Prin a spune ce omenirea a gândit de secole - că genul și sexul sunt determinate prin naștere - poți ajunge ținta unor atacuri feroce”, a argumentat el.

O purtătoare de cuvânt a DWP a declarat că discriminarea directă sau indirectă este ilegală: „Dr Mackereth a afirmat clar în timpul cursurilor că refuză să folosească pronume care nu se potrivit cu viziunea sa asupra genului biologic al unei persoane”, a arătat aceasta.

Momentan, APM nu a comentat cazul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.