După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 iulie 2018

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Dragi frați și surori,

          Mulțumim mult pentru rugăciunile voastre, rugăciuni care ne întăresc și ne inspiră în lucrarea aceasta în care întâlnim provocări diverse. Data trecută v-am spus că am fost în lucrare pentru o săptămână printre cei din tribul adibași. Am întâlnit acolo mulți copii cu fețele închise la culoare, dar încântătoare, însă neajutorați și nefericiți în același timp, copii care au nevoie de Domnul Isus cu orice preț. În timp ce mă rugam, Domnul m-a inspirat să-i implic la jocuri de fotbal, volei, cricket și badminton. După ce am cumpărat obiectele necesare pentru joacă, ne-am împărțit și fiecare am făcut diverse jocuri. Părinții copiilor au venit să-și vadă copiii și s-au bucurat,  mai ales că astfel de activități sunt foarte rare pentru ei. După aceste jocuri am spus o istorioară biblică și am cântat. Astfel, încet încet am sădit Evanghelia în inimile lor.

          Acolo sunt doi frați în credință, frați care au început o părtășie de casă, unde se adună maxim zece familii, dar nu foarte puternice în credință și aceasta în  condițiile în care în satul respectiv locuiesc mai mult de două mii de suflete. Dacă cineva dintre ei crede în Hristos, sătenii  îl resping și îl persecută. Chiar și în această situație, Domnul a deschis o ușă de lucrare pentru noi. Rugați-vă pentru acești săteni ca Domnul Isus să le schimbe inima și să vină la El. Ei se îmbolnăvesc adesea dar Domnul are îndurare față de ei datorită rugăciunilor pe care le-am înălțat Tatălui ceresc. Astfel, în urma rugăciunilor, două fete au fost vindecate de un virus care a început să se împrăștie printre ei,  iar trei persoane au fost duse la spital.  Am vizitat și altă zonă, Balabari, unde Domnul încă o dată ne-a deschis o ușă. La fel, și aici am organizat diverse jocuri cu copiii și astfel vom continua lucrarea cu voia Domnului. Vă îndemn să vă rugați și pentru echip de misiune întrucât doar un singur frate tânăr a rămas împreună cu noi.  El se numește Suraj și și-a exprimat dorința de a face lucrare pe termen lung. Din această cauză doresc să ofer din nou, curs de instruire în vederea evanghelizării și formării de noi lideri. În Dooars, acolo unde fac lucrare pentru Domnul,  liderii de biserici din zona respectivă sunt toți interesați să primească această instruire pentru membrii bisericii și majoritatea sunt deschiși în a ne ajuta să începem lucrarea în zone noi, neatinse încă.

          Vrem să mulțumim Domnului pentru că ne-a deschis ușa de lucrare din Devipur, dar și pentru noile relații formate cu liderii de biserici.

Motive de rugăciune:
1. Pentru Kalista, care este învățătoare de școală duminicală, în Devipur. Ea  face parte dintr-o familie foarte săracă și este cea mai mare dintre cei opt frați. Ei sunt prima familie care a venit la Hristos, din acest sat.
2. Pentru Sangita, o tânără creștină persecutată de propria familie și de săteni.
3. Pentru Reysu, care face un fel de crize de epilepsie și este atacată de duhuri rele. Prin rugăciunea noastră a fost 90% vindecată, însă are nevoie de eliberare totală.
4. Ca să putem ajuta copiii din tribul adibași în vederea  achiziționarii de  creioane, caiete,   ghiozdane și pelerine de ploaie, întrucât sezonul ploios a început. Copiii,  de multe ori nu merg la școală deoarece le lipsesc aceste lucruri necesare.
5. Pentru   continuitatea  lucrării despre care v-am spus, întrucât dorim să o facem pe termen lung și tocmai de aceea plănuim ca săptămâna cealaltă să mergem din nou în lucrare.
6. Pentru soția mea care este însărcinată. Am fost cu ea la doctor și urmează să facem niște teste. Rugați-vă ca să fie totul bine.
7. Pentru Abi, să crească în temere de Domnul.
8. Pentru mine, ca să am înțelepciune în familie și în lucrare.
 
Vă mulțumim mult în numele Domnului că ne susțineți atât spiritual cât și financiar. Domnul Isus să vă răsplătească!
 
Cu drag, familia Bagdas!

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007.
  După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.
 În data de 29 noiembrie 2014 s-a căsătorit cu Uday Bagdas și au o fetiță.
e-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:
Banca BRD
RON RO98BRDE410SV70924254100
EUR RO45BRDE410SV92432154100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.