După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 14 iulie 2018

✉ Scrisoare misionară: Sami & Ani Şoldan, Mongolia

Dragii noștri,

          După o perioadă mai aglomerată, în care am fost foarte prinși cu ultimele finisaje și amenajarea spațiului pentru tabere, am reușit să începem prima tabără de tenis de masă. Au venit mai puțini copii decât anticipasem initial, deoarece Bayraa și Soto, doi antrenori creștini cu care lucrăm la organizarea acestor tabere, au fost plecați în Statele Unite și Coreea de Nord și s-au întors cu câteva zile inainte de începerea taberei. Astfel, organizarea taberelor s-a început foarte tarziu. Avem cu noi cincisprezece copii, dintre care trei surdomuți, ce au venit însoțiți de o profesoară care traduce pentru ei. Aceasta tabără se va încheia marți, miercuri urmând să înceapă festivalul național mongol Naadam. În data de 16 iulie vom începe, cu ajutorul Domnului, a doua tabără de tenis de masă, pentru zece zile. De aceasta dată ne așteptăm să participe aproximativ treizeci de copii. În luna august avem în plan alte două tabere de limba engleză.

Motive de mulțumire:
  • Cei mai mulți dintre copii au fost în stare să își acopere cheltuielile de tabără.
  • Solongo, una din fetele cu care am lucrat în trecut, dar care împreună cu mama ei a încetat să mai vină la biserică, a acceptat invitația de a veni în tabără, unde a fost expusă din nou Cuvântului dătător de viață.
  • Pentru copiii din Ulziit care, în timpul zilei, se alătură activităților din tabără.
  • Pentru câteva zile cu vreme bună, protecție și purtarea de grijă a lui Dumnezeu până în prezent.
 Rugati-vă pentru:
  • Barierele comunicaționale, în special cu copiii surdomuți.
  • Lecția biblică zilnică, unde copiii aud vestea bună a Evangheliei.
  • Bucătăreasa și profesoara care traduce pentru surdomuți, care deși ne ajută, nu au ajuns să îl cunoască pe Dumnezeu.
  • Pentru doi copii din tabără, care au un trecut foarte zbuciumat si care se reflectă mult în comportamentul lor. Domnul să ne ajute să știm cum să ne raportăm la ei și cum să le arătăm dragostea și atenția de care au nevoie.
  • Pentru a putea avea apa curentă în clădire. În prezent folosim clădirea fără apă curentă, dușuri și toalete.
  • Pentru pregătirea următoarelor tabere, înscrierea copiilor și adunarea fondurilor necesare.
  • Pentru voluntari care să ne ajute în organizarea și desfășurarea acestor tabere.
Vă mulțumim pentru rugăciuni și vă dorim binecuvântarea lui Dumnezeu.
 
Cu drag, Sami, Ani
 și Cinzo

Familia Soldan implineste chemarea Domnului in Ulaanbaatar, Mongolia, ducand Evanghelia tinerilor sportivi, studentilor si familiilor acestora. In prezent sunt implicati intr-un proiect de plantare de biserica in capitala, alaturi de o familie de mongoli.   
Sami si Ani sunt membri in Biserica Providenta din Suceava.

Samuel este originar din Vama și este absolvent al Școlii Biblice Pacea din Șelimbăr și al Școlii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în 2010 în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici și să îl slujească pe Domnul pe termen lung.
Pentru a susține și financiar lucrarea în care este implicat Samuel Șoldan, sunt deschise următoarele conturi:

BRD RON:  RO98BRDE340SV40275453400, 
EUR: RO94BRDE340SV40275533400
Sucursala Câmpulung Moldovenesc str. Piaţa Arboroasă, nr.1
Adresa de contact: samisoldan@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.