După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 20 iulie 2018

✡ Israel devine „statul-națiune al poporului evreu”

Parlamentul israelian a adoptat joi un proiect de lege care definește Israelul drept ''statul-națiune al poporului evreu'', relatează AFP. Textul votat intră în categoria legilor fundamentale care joacă rol de Constituție în Israel. 

Adoptată cu 62 de voturi „pentru” și 55 „împotrivă”, legea prevede că ebraica devine singura limbă oficială a Israelului, după ce araba avusese un statut identic, și afirmă că „dezvoltarea de așezări evreiești ține de interesul național și statul va lua măsuri pentru a încuraja, pentru a face să progreseze și să slujească acest interes”. 

Premierul israelian Benjamin Netanyahu și-a exprimat satisfacția în legătură cu acest vot. „Este un moment decisiv în istoria statului Israel care înscrie în marmură limba noastră, imnul nostru și drapelul nostru”, a declarat Natanyahu la finalul votului, relatează Agerpres.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.