După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 30 decembrie 2017

✡ Oxentia Tourism: Mulțumim NEWSNET CREȘTIN




Suntem la final de an și pentru că un nou an stă să înceapă, doresc sa fiu recunoscător pentru buna colaborare pe care am avut-o până în prezent cu site-ul NewsNetCrestin.

Doresc să vă mulțumesc pentru implicarea în promovarea unei lucrări care are un impact foarte mare în inimile multor cititori, dar și în ale multor pelerini care au călătorit cu noi.

Pentru Oxentia Tourism, anul 2017 a fost unul în care Dumnezeu ne-a binecuvântat prin faptul că zeci de pelerini au pășit pe urmele Mântuitorului nostru Isus Cristos vizitând Israelul.

Am călătorit împreună și am fost martorii binecuvântărilor Domnului. Acest lucru a fost posibil și datorită promovării pe care site-ul NewsNetCrestin a făcut-o agenției noastre multe călătorii fiind și rodul muncii voastre pentru care, doresc să vă mulțumesc.

Încă o dată îmi exprim recunoștința pentru că ați ales să fiți parte din echipa noastră şi împreună să facem o lucrare care are la bază interesul pentru Ţara Sfântă.

Vă doresc un An nou plin de realizări în care prezența Domnului să se reverse din belșug peste tot ce faceți!

Vă dorim ca în anul 2018 să fiţi sub ocrotirea Celui care a răscumparat omenirea, a Domnului şi Mântuitorului nostru Isus Cristos și împreună să motivăm credincioșii să mijlocească pentru poporul evreu ca să-L cunoască pe Singurul Mântuitor, Isus Cristos!

Cu multă apreciere pentru tot ce sunteţi şi tot ce faceţi, 

Shalom ! 
Mihail Manole 
Manager Oxentia Tourism 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.