După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 noiembrie 2017

Când blasfemia nu mai are limite: Beţivii şi-au făcut biserică 🔴 Enoriașii sunt întâmpinaţi de cum intră în biserică de preotul care le oferă un pahar cu tărie. La fiecare „Aleluia!” sau „Amin!” fiecare credincios dă pe gât un pahar cu alcool... (VIDEO)

„Slăveşte-L pe Domnul şi dă paharul mai departe!”, acesta este motto-ul unei biserici mai puţin ortodoxe din Johannesburg, Africa de Sud. Biserica Gabola a Misiunilor Internaţionale este denumirea dogmatică a termenului local Tswana („a bea”), ea a fost înfiinţată de preotul local Tsietsi Makiti care a vrut să poată bea bere în timpul slujbei, în timp ce se roagă.
Africa este patria celor mai ciudate religii din lume! Preoţi coloraţi, clădiri vopsite în culorile curcubeului şi muzică tribală, cam asta de aude în faţa unui lăcaş de cult din Africa de Sud. Însă în faţa bisericii unde slujeşte Makiti este neobişnuit de linişte. Şi asta pentru că toţi enoriaşii sunt „anesteziaţi” bine cu alcool. Ei sunt întâmpinaţi de cum intră în biserică de părintele care le oferă un pahar cu tărie. La fiecare „aleluia” sau „Amin!” fiecare credincios dă pe gât un pahar cu alcool. 
Unii mai pătimaşi din fire beau până ajung acasă în patru labe. Şi asta pentru că în biserica Gabola alcoolul este "calea către divinitate", iar rugăciunile se înalţă către ceruri ca „unse”. Slujba de botez se face tot cu bere, vin, gin sau tărie. 
„Aici vine multă lume care nu e pregătită să îşi deschidă sufletul pentru a primi cu sinceritate "mesajul divin". Alcoolul îi ajută să se descopere pe ei înşişi şi să Îl slujească pe Domnul”, a explicat preotul pentru Daily Sun
În biserica Gabola în dreptul fiecărei icoane se află mai multe sticle cu alcool pentru ca enoriaşii să se alimenteze în timp ce se roagă. „Biserica asta este locul unde beţivii izgoniţi din alte biserici sunt bineveniţi. Lui Dumnezeu nu îi este ruşine de beţivi, ba din contră. Îi apără de primejdii atunci când beau până nu mai ştiu de ei. În Biserica Gabola oricine se poate îmbăta criţă fără să fie judecat şi tras de răspundere de alţii”, a povestit cu vorbă împleticită preotul. 
Deşi biserica şi-a deschis porţile abia acum două luni are deja 500 de membri şi a botezat peste 2.000 de oameni, folosind băutura alcoolică aleasă de ei. Tsietsi Makiti a primit oferte de a-şi deschide şi alte lăcaşuri de cult în alte oraşe din Africa de Sud.
De când ne-am început misiunea "sfântă" criminalitatea în zonă a scăzut drastic şi violurile au devenit practic inexistente, a concluzionat vizibil ebrietat preotul care s-a „împărtăşit” pe durata interviului cu o sticlă de whiskey. 
Minorii nu au voie în biserică. Programul începe la ora 11.00 şi se termină la 3.00 noaptea. Enoriaşii care nu mai ştiu pe ce lume sunt, pot dormi în biserică până vin nevestele să îi recupereze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.