După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 octombrie 2017

Tony Berbece 🔴 De acum copiii noștri vor lupta cu Halloween-ul

Acum doi ani a venit băiatul meu la mine și m-a întrebat ce este aceast Halloween. I-am spus că este o sărbătoare drăcească, o sărbătoare a morții iar noi creștinii nu sărbătorim așa ceva. Noi suntem fii ai luminii și ai vieții ci nu ai întunericului și ai morții.
Alessio s-a dus a doua zi la școală și i-a spus Doamnei învățătoare că nu e bine să se costumeze în ființe malefice pentru că această sărbătoare nu este creștinească. Doamna a picat pe gânduri, fiind o femeie crdincioasă, și a luat decizia ca în clasa ei să nu serbeze așa ceva. Un copil de 8 ani a schimbat decizia unei învățătoare.
Noi ca părinți greu ne putem impune în fața altor adulți pentru că oamenii astăzi sunt ușor de ofensat, orgolioși și nu prea mai primesc sfaturi. Dar copiii noștri își pot decide soarta și acțiunile. Adesea Dumnezeu vorbește mai ușor printr-un copil.
Ce-i vom învăța pe copii în casele noastre, ce vor vedea la noi, aceea vor fi în societate. Îi pictăm în demoni și în morți atunci li se va părea normal să acceseze forțele demonice prin vrăjitoarele care fac farmece și descântece și ocultismul tot mai pronunțat. Dar dacă vom pune în ei lumină, adică pe Cristos, atunci vor sta sub protecția Lui și vor ține departe de ei orice demon.
Așadar, explică-le copiilor tăi ce este Halloween-ul și nu-i lăsa pe străini să o facă. Ești responsabil de ce face copilul tău! Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.