După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 31 octombrie 2017

INEDIT! 20 de familii au semnat certificatul de căsătorie în biserică în aceeaşi zi!

„Dragostea acopere totul, crede totul, nădăjduiește totul, sufere totul. Dragostea nu va pieri niciodată.” 1 Corint.13:7-8
20 de familii din biserica din cadrul campusului din Rubuguri au primit PRIMUL ȘI UNICUL LOR CERTIFICAT DE CĂSĂTORIE! 
Trăind la marginea junglei...în sălbăticie, până acum căsătoria lor nu a putut fi înregistrată oficial niciunde, dar Dumnezeu ne-a dat harul să îi ajutăm să trăiască emoția unei zile speciale. 
Pentru ei duminica aceasta a fost ziua în care în ciuda sărăciei și a lipsurilor s-au îmbrăcat cu cele mai bune haine pe care le-au avut ca să poată semna legământul lor de dragoste prin care au promis că se vor respecta și se vor iubi unul pe celălalt. 
Au fost miri și mirese deosebite, iar emoțiile au fost la fel de mari și de partea echipei misionare care s-a ocupat de pregătirea evenimentului. 
La finalul programului din biserică toți cei prezenți dar și persoane din sat au beneficiat de o masă caldă oferită de frați și surori cu suflet mare. 
Aproximativ 650 de copii și 400 de adulți s-au bucurat de hrana primită. Mulțumim Domnului pentru această zi specială încununată de dragoste!
Misiunea Speranta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.