După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 12 august 2017

Premieră în arbitrajul englez. Ryan Atkin a devenit primul arbitru englez care recunoaște că e homosexual

Ryan Atkin a devenit primul arbitru din Albion care a recunoscut public faptul că este gay.  În vârstă de 32 de ani, Atkin arbitrează în ligile inferioare din Anglia.
"Din mai multe motive consider că acum este momentul oportun de a spune că fac parte din fotbalul profesionist englez, însă așa s-a întâmplat că sunt gay. La moment, în Marea Britanie nu sunt jucători și arbitri profesioniști, care ar recunoaște în public că sunt homosexuali. Sper că acțiunile mele îi vor ajuta pe alții să aibă mai multă încredere într-o asemenea situație" a declarat Atkin.
Federația de fotbal din Anglia și-a acordat susținerea pentru decizia luată de arbitrul în vârstă de 32 de ani.
Ryan Atkin a început să arbitreze în anul 1999, acesta fiind promovat în calitate de asistent al arbitrului principal în anul 2009.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.