După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 11 aprilie 2017

♫ FESTIVALUL NAȚIONAL AL LICEELOR TEOLOGICE EVANGHELICE "SOLI DEO GLORIA", ediția a XXIII-a

    

     În perioada 6-8 aprilie 2017 la Sibiu s-a desfășurat Festivalul Național al Liceelor Teologice Evanghelice "Soli Deo Gloria", ediția XXIII, acțiune cuprinsă în Calendarul Concursurilor Naționale Școlare al Ministerului Educației Naționale pentru anul școlar 2016-2017.

Un număr de 250 de elevi din 14 unități școlare teologice din țară(Arad, Baia-Mare, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Pitești, Reșița, Timișoara, Suceava și Sibiu) s-au pregătit timp de două zile pentru concertul final al festivalului desfășurat la Catedra Evanghelică din orașul gazdă, marcându-se astfel cei 500 de ani de la nașterea reformei protestante.

     Repertoriul a fost alcătuit din 10 piese corale de mare valoare. Din repertoriul internațional, au fost cântate piese precum:  "Tu Doamne, mă vezi" de Johann Sebastian Bach, "Ride on Jesus ride" – tradițional negro spiritual, "Aleluia" de Eduard Harris, etc. Dirijorul concertului a fost Kenneth Tucker, absolvent al Conservatorului Regal din Belgia.

      Evenimentul s-a bucurat de prezența autorităților locale, a Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, a Asociației Internaționale a Școlilor Creștine, a directorilor instituțiilor de învățământ participante și a unui numeros public.

prof. Szucs Alexandru, director Liceul Teologic Baptist Timișoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.