După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 19 februarie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

 
Avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu în fiecare săptămână. Rugați-vă împreună cu noi!       

- Programe de evanghelizare 

            Prin harul lui Dumnezeu noi am reușit să facem o platformă portabilă din lemn, pentru evanghelizări, înainte de sărbătorile de iarnă. Deja am folosit această platformă cu success, în aproximativ 10 locuri. 

Pentru că am văzut rezultate, ne-am hotărât să avem prima duminică din fiecare lună ca și campanie de evanghelizare în sate în care nu sunt nici creștini și nici biserici. În primul rând am vrea să facem această lucrare în satele de unde copiii necreștini vin la adunare. Stârniți de Duhul lui Hristos, noi ne-am hotărât să avem astfel de programe și în alte zile libere datorate sărbătorilor locale. Prima noastră șansă s-a ivit de Ziua Republicii (26.01.17) în satul Sarkar-para. Chiar dacă programul începuse cu greutate, nu ne-am fi îndurat să îl oprim - atât de motivați deveniseră sătenii și în special copiii lor. Toți ai noștri au fost implicați în diferite programe cum ar fi: coreografie, predică, joaca de copii, și măsurarea tensiunii. Rugați-vă pentru ca roada să rămână pentru slava lui Dumnezeu. Rugați-vă de asemenea pentru programul nostru următor, care ar trebui să fie în satul Gumosto-para, pe 5 februarie.

 - Vizite de casă
          Chiar dacă artileria pregătește terenul, infanteria cucerește. Vizitele de casă sunt lucrarea infanteristului în special în zona bisericii unde avem numai o familie botezată (familia lui Sujit). Rugați-vă pentru familiile în care cel puțin un membru  este interesat de Evanghelie: familiile Sompei, Sagarikei, Bumba, Jotimoi, și două persoane care sunt paralizate din pricina infarctului.  

- Lucrarea în școli
           Dumnezeu ne-a dat șansa de a vesti Evanghelia în două școli primare: una este cea la care copii noștri învață (școala Umaboti) iar cealalaltă, o școală din cartierul Santipara. Rugați-vă ca să putem face lucrul acesta cu perseverență și înțelepciune. 

 - Lotika
       Lotika este în vârstă de aproximativ 7 ani. Ea, săptămâna aceasta, a furat o moneda de 1 rupii de la o colega de-a ei. Rugați-vă ca Dumnezeu să o cerceteze și să îi dea o inima nouă și pentru studiile ei ( ea încă nu știe nici să citească dar nici să scrie).
 

Mulțumim ca ne-ați păstrat în rugăciuni și săptămâna aceasta.

            Daniel și cei din casa lui

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.