După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 4 august 2016

† Filip Fărăgău a plecat la Domnul!

Aplauze pentru Filip, aplauze! A rupt panglica! Și ce ultimă sută de metri! Ce vigoare, cîtă forță! Sînt mîndru că pentru cîțiva metri am alergat alături de el în lucrarea de la Iris!

Aristocratic, dar blînd de la înălțimea staturii lui, calm, temperat, cu o inimă de slujire moștenită de la tanti Nora, cu o exactitate academică moștenită de la nenea Beni, cu o căldură pentru oameni și o aplecare spre cele mai mici slujiri în care și-a risipit, cîștigîndu-se, toate energiile…  a alergat ca un atlet de performanță. Ce frumos final!
Pînă la urmă nu detaliile disputabile ale unor nuanțe teologale ne probează credința, ci astfel de treceri. Nu asta am vorbit marți la Valea Drăganului? Arată-mi credința ta din faptele tale, după cum ne spune Iacov?
Iată ce spunea Filip pe pagina sa de facebook cîtva timp în urmă:
Continuarea pe www.mariuscruceru.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.