După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 25 ianuarie 2016

Luminile Nordului – De unde atâtea umbre în spatele cortinei norvegiene? (Interviu)

Privim spre Norvegia ca model în multe domenii, ocupând locuri pe podiumuri internaționale sau europene la capitole la care noi românii suntem adesea corigenți. Privim spre Norvegia minunându-ne de frumusețile naturii, de ceea ce se vede în cerul și pe pământul norvegian. Pe oamenii de acolo îi știm înalți, verticali, luminoși, zâmbitori.
Cu toate acestea, de câteva luni de zile simțim că avem în față o cortină de fier. Un drapel țeapăn, cu o cruce pe el, un ecran pe care se disting siluete, dar dincolo de care se aud înăbușite strigătele unor copii, ale unor părinți, ale unor familii îndurerate.
Ce se întâmplă așadar dincolo de cortina norvegiană?
Așa cum am anunțat aici, vă oferim prima parte a unui interviu cu un părinte și un jurist, ambii locuind în Norvegia. Întrucât vorbim adesea de semnele vremurilor noastre, îndrăznim să dăm curs provocării lui Isus: „faţa cerului ştiţi s-o deosebiţi, şi semnele vremurilor nu le puteţi deosebi?” (Matei 16:3)
(Întrebările au fost puse în scris, ambilor interlocutori. Ca atare interviul a fost editat în vederea publicării, plasându-se intercalat întrebările și răspunsurile celor doi interlocutori).
 Continuarea pe www.salcianu.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.