După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 1 ianuarie 2016

† Daniel Bodnariu – Norvegia trezește-te din somn, pentru că somnul tău a născut monștri!

Va dorim un an 2016 mai bun alaturi de cei dragi, alaturi de copii si parinti mai aproape de Dumnezeu si mai aproape unii de altii!

Am vorbit acum cateva minute cu o familie de romani care trece prin acelasi cosmar prin care trec Marius si Ruth! Ei inca nu au facut public nimic, primesc si ei aceleasi amenintari, aceleasi acuzatii mincinoase din partea Barnevernet Distrugatorul de Familii. Metodele folosite sunt trase la indigo, cred ca fac training inainte cum sa fure copiii. Si lor le-au fost luati copiii, si drama lor e o rana deschisa in suflete in care cei de la Barnervernet rasucesc cutitul cu satisfactie si cu un ranjet dracesc pe fata! 

As vrea sa va indemn romani care treceti printr-o astfel de drama, scrieti-mi si nu voi face public nimic, decat in masura in care veti dori aceasta. Macar sa ne rugam pentru voi, pentru ca eu cred si suntem multi cei care credem in puterea rugaciunii si in interventia pe care Dumnezeu poate sa o faca in vietile noastre si in lupta cu acest sistem diabolic! 

Cred ca sunt si oameni buni la Barnevernet, cu frica de Dumnezeu, dar de ce nu zic nimic, de ce nu dau pe fata coruptia acestui sistem mincinos de distrugere a familiilor? Pentru ca sa triumfe cel rau, este suficient cel bun sa nu faca nimic! 

Norvegia trezeste-te din somn, pentru ca somnul tau a nascut monstri!
Daniel Bodnariu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.