După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 19 noiembrie 2015

† Noi detalii legate de încercarea familiei Bodnariu Marius şi Ruth

Vezi şi:


Ieri am reusit in cele din urma sa vorbesc mai mult cu Marius si sa inteleg mai bine situatia in care sunt. Abia ieri si-a primit si telefonul mobil de la politie. Luni 16 nov. Protectia copilului, in urma denuntului directoarei de la scoala a deschis un caz pentru copii si in acelasi timp (protectia copilului) a facut plangere la politie impotriva parintilor. Astfel s-au deschis doua cazuri cel al copiilor si cel al parintilor, in consecinta au mers la scoala de unde au luat pe cele doua fete Eliana si Naomi, apoi au venit acasa cu escorta politiei si au luat pe baietii Matei si Ioan iar pe mama au arestat-o si dus-o la politie impreuna cu Ezechiel bebelusul de 3 luni. Pe cei patru copii nu i-au mai vazut de atunci. Simultan politia l-a arestat pe Marius la serviciu si l-au dus la politie. Acolo au fost interogati toata ziua, fara posibilitate de comunicare cu familia, telefoanele le-au fost luate, ca si cum ar fi fost niste criminali.

Seara politia a ajuns la concluzia ca nu sunt violenti si ca nu prezinta pericol si le-au dat drumul acasa intr-un fel de arest la domiciliu pana la solutionarea cazului. Telefoanele le-au ramas la politie. Li s-a spus sa coopereze si pentru solutionarea cazului mai rapida sa nu ia legatura nici cu avocat si nici cu ambasada. A doua zi marti 17 nov., Protectia copilului a considerat ca mama este periculoasa si au venit insotiti de patru politisti cat usa sa le ia si bebelusul, pe Ezechiel. Tot atunci li s-a spus de catre cei de la protectia copilului despre copii ca sunt in plasament la doua familii si ca s-au integrat si ca nu le este dor de parinti, numai ca sa-i termine psihic.

Ieri, 18 nov au reusit sa i-a legatura cu un avocat, am reusit si eu pentru prima oara sa vorbesc cu Marius. Avocatul le-a spus ca au fost dezinformati (mai mult ca sigur cu rea intentie) si au neaparat nevoie de interventia ambasadei, ca au dreptul sa vada toate actele si acuzatiile care le sunt aduse, ca este un drept fundamental al mamei care alapteaza sa nu fie despartita de copilul ei. Au cerut toate aceste lucruri la protectia copilului si li s-a spus ca bebelusul a fost dus in Bergen (la 3-4 ore distanta cu masina), ca nu au avut loc pentru el in komuna lor. Ruth a intrebat de ce nu au gasit loc si pentru ea la Bergen si i s-a spus ca "nu s-au gandit la acest aspect". Astazi Marius si Ruth se duc sa ia copii dupa actele de acuzare de la protectia copilului impreuna cu avocatul, se duc apoi la Bergen sa-si alapteze bebelusul, iar disera pleaca cu trenul la Oslo la ambasada Romaniei (8h).

 Ma rog ca Dumnezeu sa faca lumina in acest intuneric dens de acolo, si stiu ca Dumnezeu va da biruinta. Din modul cum au decurs lucrurile pana in prezent este evident si fara urma de indoiala ca scopul protectiei copilului este sa le ia copiii. Cred si sunt convins ca acesta este un atac demonic impotriva familiei si a lucrarii pe care Marius o incepuse acolo. 

Directoarea scolii i-a atras atentia lui Marius ca Eliana, fata de 10 ani, spune de Dumnezeu colegilor si canta cantece crestine, si ca e interzis sa faca asa ceva la scoala, de aici si pana la a fi tratati ca niste criminali periculosi nu a fost decat un scurt drum.

Marius si Ruth sunt epuizati fizic si pshic, dar au incredere ca Dumnezeu va lucra. Ruth nu a putut vorbi cu mine. Ei va multumesc pentru sustinerea in rugaciuni si sunt convinsi ca Dumnezeu va lucra, chiar daca acum nu intrezaresc modul in care o va face.

Rugati-va si pentru directoarea denuntatoare care are o fetita cu handicap si pentru cele doua lucratoare de la Barnervern (protectia copilului) care au dat dovada de atata exces de zel si au facut atatea abuzuri, una dintre ele a fost colega de scoala cu Ruth si amandoua lucreaza la primarie, colege cu Marius. Este de neinteles modul cum gandesc si nu imi explic altfel decat ca sunt orbiti de cel rau.

Multumim pentru sustinere! Dumnezeu va lucra, victoria e a Lui! 

Daniel Bodnariu, fratele lui Marius

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.