După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 19 noiembrie 2015

Moldova Creştină: Fără integritate, nu există libertate. O seară cu Os Guinness

Fără integritate, nu există libertate. Acesta a fost mesajul central al conferinței susținute, la Chișinău, de celebrul orator și analist socio-cultural din Irlanda, Os Guinness.

Potrivit lui, problema majoră a Republicii Moldova este corupția și consideră că dezvoltarea țării este posibilă doar într-o societate cu oameni integri.
“Moldova nu va putea niciodată deveni o țară liberă, până nu rezolvă problema corupției. Nu există libertate fără integritate. Libertatea necesită virtute iar virtutea necesită o anumită credință. Nu este corect, din punct de vedere politic, să spun aceste lucruri, dar la acest moment al istoriei nu există un regim secular, care să fi durat mult timp. A treia latură a triunghiului - credința are nevoie de libertate", a declarat Os Guinness.

În această ordine de idei, Guinnness a mai subliniat faptul că pentru asigurarea libertății credinței este nevoie de asigurarea unui spațiu public, unei pieți de idei, la care fiecare individ să poată avea acces și interacționa cu ceilalți. După părerea lui, societățile care se impun absolut seculare sau absolut religioase, nu vor putea deveni niciodată libere și nu vor dura mult timp.
“Împotriva acestor două extreme avem nevoie de un spațiu public civil. Un loc, în care oameni de credințe diferite, să poată intra și să interacționeze unii cu ceilalți, pe baza credințelor lor, pentru că aceasta este libertatea de conștiință; dar într-un cadru de respect pentru drepturile celorlalți oameni. Este dreptul unei persoane, este dreptul și celeilalte persoane, dar ambele trebuie să se respecte reciproc", a adăugat speaker-ul.
Continuarea pe www.moldovacrestina.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.