După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 28 august 2015

† Pastor Cristian Ionescu despre "iresponsabilitatea strigătoare la cer" a postului România TV

Am postat aceste secvențe din două motive:

1. Pentru că au "strecurat" câteva momente dintr-o predică de-a mea
2. Pentru că știu câte ceva și cunosc persoane vizate de acest reportaj

Remarc următoarele:

1. Nu știu mai nimic despre România TV (și probabil nici nu vreau să știu), dar dacă acesta este jurnalism, atunci e vai de el, săracul jurnalism, pe ce mâini a încăput! Să faci afirmații fără dovezi despre cetățeni americani că ar fi sub investigații, că pocăiții ar fi creat o mafie politică (cu vreo 4,5 reprezentanți în Parlament și vreo 2,3 prezentări de politicieni care ne-au vizitat bisericile...) este o iresponsabilitate strigătoare la cer din partea acestui... canal.

2. Nu pricep afirmațiile referitoare la sume fabuloase donate de biserici pentru campanii politice. Sunt invenții! Nu ar trebui ca acest... canal să producă ceva dovezi, să ia interviuri persoanelor pe care le acuză?

3. Au selectat câteva secvențe dintr-o predică a mea, dar nu pricep legătura cu "reportajul" și nici de ce parte a fileului sunt folosit.

Bine, e ca și inconștienții care lansau rumori acum câțiva ani că eu aș fi înșelat banca și aș fi sub investigația vreunei poliții economice, când eu plătesc lună de lună rata la aceeași bancă, iar de "sănătate" nu m-a întrebat nicio poliție de nicăieri. Cât de retardați credeți că sunt oamenii, insinuând de ani de zile că ba unii, ba alții sunt hoți și tâlhari prin America, în vreme ce nu-i "ridică" nimeni și sunt bine mersi. Păi, dacă ar fi așa cum pretindeți, demult am fi înghețat la răcoare, că aici nu scapi.

4. Mișcarea penticostală este așezată într-un conflict imaginar cu cea ortodoxă, pe aspecte de moralitate socială pe care pocăiții nu doar o predică, dar o și trăiesc, iar cei care încalcă aceste norme sunt excluși din bisericile noastre.

Consider că este important să supraviețuiți acestor câteva minute de supremă îngrețoșare, ca să vedeți cum vorbește despre pocăiți România TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.