După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 3 februarie 2015

8 Februarie 2015 - Ziua Alianței Baptiste Mondiale

Luna aceasta, creștinii baptiști din întreaga lume vor sărbători Ziua Alianței Baptiste Mondiale. În urma ședinței Consiliului General al Alianței care a avut loc în Izmir, s-a luat hotărârea ca această zi să fie celebrată în a doua duminică din luna februarie, respectiv 8 Februarie. În această zi, credincioșii baptiști se unesc pentru a sărbători apartenența lor comună la Domnul Isus Cristos precum și moștenirea lor comună și anume, aceea de creștini baptiști.
Asemenea credincioșilor din alte comunități creștine, credincioșii baptiști recunosc aspectele care au avut un impact asupra viziunii lor creștine și prețuiesc ceea ce le-a dezvăluit Dumnezeu în timpul anilor de pelerinaj iar alegerea unei zile în care să sărbătoarească acest lucru, este o modalitate prin care doresc să-și manifeste lauda și închinarea, mulțumirea, mărturisirea, ascultarea și dedicarea față de Dumnezeu.
În această zi, noi, credincioșii baptiști ne amintim că fiecare comunitate baptistă este parte a unei familii lărgite de biserici baptiste, răspândite în întreaga lume și în care Dumnezeu lucrează în mod activ, pregătind și formând o comunitate pentru misiune și slujire pentru gloria Sa.
În luna iulie a acestui an, la Durban, Africa de Sud, credincioșii baptiști din întreaga lume se vor reuni, de data aceasta la Congresul Alianței Baptiste Mondiale care va fi de asemenea un prilej de părtășie și bucurie. Credincioși din toate națiunile, triburile și limbile se vor uni în laudă și închinare la adresa Domnului. Așteptăm cu nerăbdare acest eveniment!
Așadar, de ziua Alianței Mondiale Baptiste, să ne rugăm și pentru cei implicați în organizarea Congresului. În urma  înscrierilor care s-au făcut până în prezent, constatăm că cei mai mulți dintre participanți provin din SUA și Nigeria. Îi încurajăm pe toți cei care doresc să participe, să se înscrie cât mai curând.
Fie ca aceste zile de sărbătoare care vor urma să fie zile de aducere aminte a faptului că Îi aparținem Domnului Isus Cristos, că El este Ușa de intrare în comunitatea celor răscumpărați și că grija pentru cei din jur trebuie să fie egală cu grija de sine.
Fie ca slujirea noastră să fie spre gloria Domnului!
Pastor Neville Callam,
Secretar general al Alianței Baptiste Mondiale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.