După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Prof. Dr. Iosif Țon și frații Groza la Biserica Elim Bruxelles, Belgia

Dintotdeauna, pentru mine, noiembrie a ȋnsemnat vreme ploioasǎ, cețoasǎ, friguroasǎ, debutȃnd cu amintirea celor sǎvȃrșiți din viațǎ, apoi cu ȋncheierea celei mai mari conflagrații mondiale ce a cunoscut omenirea  -  ARMISTIȚIUL din 1945 -  apoi ȋnceperea postului ortodox  și… cam atȃt ;  adicǎ,  devreme la culcare. 

Anul acesta, pentru romȃni și mai ales pentru noi, cei  din marea capitala europeanǎ, peste evenimentul alegerii fericitului presedinte, peste un popor dezbinat si nefericit, se suprapune, ori se adaugǎ, un eveniment de excepție și, cu adevǎrat fericit: Biserica Romȃnǎ Elim – evanghelicǎ multiconfesionalǎ – din Bruxelles, 1020 Laackeen, Rue Stephanie nr 107  sǎrbǎtorește Ziua Recunoștinței.  

Cea mai mare și mai organizatǎ comunitate religioasa romȃneascǎ din Capitala UE, cu peste 1000 de membri majori, practicanți activi, se adunǎ la Praznic Ȋmpǎrǎtesc, prilej cu care, oricare dintre creștinii romȃni pribegi prin aceastǎ parte de lume, de orice confesiune religioasǎ,  este binevenit, tot așa cum bineveniți veti fi, dragi frați de sȃnge, limbǎ și neam și la urne pentru a alege pe cel care il considerați mai potrivit sǎ-i reprezinte pe romȃni. Domnul Dumnezeu sǎ binecuvȃnteze Romȃnia și sǎ-i ocroteascǎ pe romȃni. Nu uitați cǎ-i datorǎm, Pǎrintelui Ceresc, mulțumire, laudǎ și recunoștințǎ și pentru toate cele ce pȃnǎ acum ne-a dǎruit și pentru modul ȋn care ne-a cǎlǎuzit, ne-a hrǎnit și ne-a pǎzit !

La adunarea sfȃntǎ a fraților de la Elim vor participa printre alții și invitați deosebiți – Frații Groza, cunoscuți rapsozi ai cȃntǎrii sfinte – ei cȃntǎ muzicǎ « poporanǎ bǎtrȃneascǎ și bine creștineascǎ » mi-a zis tocmai zilele acestea o nǎnucǎ bunǎ romȃncǎ de pe la noi, iubitoare și ea de muzicǎ sacrǎ.

Binecunoscutul profesor-teolog, pastorul Iosif Țon va fi iarǎși prezent printre noi. Dumnealui va rosti cuvȃntul de ȋnvǎțǎturǎ creștinǎ și va rǎmȃne spre propovǎduirea Evangheliei Ȋmpǎrǎției Sfinte și ȋn cursul sǎptǎmȃnii viitoare ȋn Bruxelles la Elim.

Zaharia Bonte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.