După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 13 noiembrie 2014

Pastorul Mark Foster la Biserica Betleem Suceava

În perioada 14-16 Noiembrie Biserica Betleem din Suceava primește vizita pastorului Mark Foster din Anglia. Acesta va susține un număr de prelegeri cu tema “Evanghelizare și Misiune: Inovație, Tradiție sau Călăuzire?” Vineri de la ora 18:00 și Sâmbătă de la ora 10:00, după care va fi prezent în cadrul întâlnirii de tineret de Sâmbătă ora 19:00. Duminică 16 Noiembrie pastorul Foster va predica în cadrul întâlnirilor bisericii de la orele 9:00 și 18:00.
Mark este căsătorit cu Margaret și împreună au trei copii: Sarah, Joshua și Joel. După terminarea studiilor universitare și o perioadă de lucru în industria construcțiilor, Mark a urmat studii teologice pregătindu-se astfel pentru slujire. În acest timp a lucrat într-o biserică din Wirral unde a fost ordinat ca pastor după absolvire. În 2009, după 10 de ani de slujire pastorală, s-a alăturat organizației SGA. Responsabilitățile sale sunt variate și includ supravegherea și producerea de publicații ale misiunii SGA, predicare și echiparea pastorilor din Europa de Est și Asia Centrală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.