După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 13 noiembrie 2014

Pastor Nelu Peia: Avem nevoie de rugăciunile voastre acum!

Dragi prieteni,
Poporul Romania se afla la o rascruce a istoriei. Dupa 70 de ani de influenta demonica a comunismului si din cauza amenintarii permanente de la Rasarit avem nevoie disperata de libertate. Duminica vom alege Presedintele Romaniei.
Sunt doi candidati:
1. Victor Ponta care este Prim Ministru. El reprezinta partidele de stanga si extremist nationaliste, fiind unul dintre cei mai corupti sefi de guvern pe care i-a avut vreodata Romania. Oamenii pe care-i reprezinta distrug viitorul natiunii noastre. Ei cauta sa realizeze aliante cu China si Rusia si in acelasi timp distrug economia si descurajeaza investitiile straine. Cinci milioane de romani au parasit tara in timpul conducerii lor pentru o bucata de paine. Generatia tanara este total impotriva lor.
2. Iohnnis Klaus este primarul Sibiului. Sub conducerea sa Sibiul a devenit unul dintre cele mai prospere si civilizate orase din tara. Domnul Iohannis este un credincios Evanghelic Luteran. El are o relatie personala cu Dumnezeu si Biblia este cea mai importanta Carte pentru el. Familia sa a venit in Romania din Germania, in urma cu aproape 500 de ani. Domnul Iohannis are un mesaj clar legat de viitorul natiunii nostre ca parte a civilizatiei Vestice.
Puteti sa va rugati impreuna cu noi pentru ca cel drept, hotarat de Dumnezeu, sa fie ales duminica? Avem nevoie de rugaciunile voastre acum!
Avem intelegerea ca domnul Iohannis Klaus este persoana care poate marca eliberarea noastra dupa 70 de ani de comunism. Puteti sa va rugati impreuna cu noi pentru ca Presedintele Romaniei sa declare pe Isus Cristos ca Domn al poporului nostru?
Din cauza marilor consecinte ale acestor alegeri batalia spirituala este intensa. Puteti sa va rugati impreuna cu noi impotriva duhurilor de teama, intimidare si minciuna?
Fie ca poporul Roman sa primeasca libertatea, vindecarea si curatirea pentru a pricepe care este voia lui Dumnezeu pentru noi acum!
Va multumesc pentru dragostea frateasca in Domnul Isus Cristos.
Ioan Peia
International Prayer Council Central East Europe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.