După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Pastor Fedor Covaci - România la rāscruce de drumuri

Când se înmulţesc cei buni, poporul se bucură, dar când stăpâneşte cel rău, poporul geme. Proverbe 29:2

Nu pot sā stau indiferent si pasiv la nelinistea colegilor mei de slujbā. Mā voi exprima si eu din diasporā (Austria) care a fost efectiv umilitā la primul scrutin.

"De acum încolo e nevoie de 20 de ani ca sā avem  o democratie solidā". Aceastā afirmatie a fost rostitā în anul 1990, dupā Revolutie, de cātre domnul Silviu Brucan, ideologul partidului de atunci. Am urmārit cu atentie aceastā „profetie politicā“ a acestui om numit „guru rosu“.

Au trecut  aproape 25 de ani si nu numai cā aceastā afimatie este din ce în ce mai veridicā dar existā riscul sa ne intoarcem din nou la comunism pe un decor foarte subtil al partidului care conduce tara. Mā ingrijoreaza aceastā majoritate parlamentarā zdrobitoare si coruptā pānā în maduva oaselor.

Stimati frati romani, dacā iese presedinte acest „bāiat vesel„ de pe Dambovita (vorba lui Andrei Plesu) atunci toti politicenii penali vor rāsufla usurati si tara se va scufunda în coruptie, iar institutiile statului vor fi puse în pericol.

Aduceti-va aminte de anul 2013, cānd statul de drept a fost amenintat, si fārā opinia publicā internationalā si Uniunea Europeanā, tara ar fi ajuns un „maidan balcanic“.

Cum este posibil oare ca acesti politruci care se aflā la putere sā calce pe sângele martirilor din Decembrie 1989 si sā ameninte institutiile statului?
 Pentru ca puterea legislativa, executivā si juridicā sā fie independenta si liberā au plātit cu pretul vietii tinerii la revolutie.
Mā îngrozesc când vād cum acesti „domni“ care fac parada demagogica pe scena politicā româneasca sfideazā cu atāta tupeu sângele acestor martiri tineri.

"A fi român înseamna sa-ti aperi tara în mod eroic, nu diplomatic", a zis Petre Tutea.
E plinā tara de „diplomati de serā" care la revolutie stāteau ascunsi dupa perdea si se uitau cum altii mureau pentru libertate.

Sā fi vesel si obraznic într-o tarā trista, pentru mine este o dilemā.
Stimati romani crestini care aveti fricā de Dumnezeu, ajutati-mā sā-mi rezolv aceastā dilemā.

Duminica, 16 Noiembrie, se poate face istorie!
Istoria se face cu Biserica a carei cap este Isus Hristos!

Votati cu Luminā!

Fedor Covaci
Pastor
Bethlehem Graz , Austria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.