După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Pastor Conf. univ. dr. Silviu Tatu: Votăm Johannis!

Jocurile sunt făcute, opțiunile sunt clare. Mai clare decât niciodată. Creștinii se duc la vot de dragul creștinilor români și străini, care s-au luptat în rugăciune, iar unii dintre ei au depus jertfa supremă, pentru o Românie liberă de comunism și pentru libertatea conștiinței. 

Pentru că acum au această oportunitate, creștinii votează președintele care le garantează despărțirea de comunism, libertatea conștiinței și demnitatea pe care o poate aduce munca cinstită și egalitatea în fața justiției. 

Pentru că ne-am săturat de corupție, mojicie, hoție și minciună, și pentru că nu vrem ca cei care le practică să ne facă legile, să ne reprezinte, să ne mintă și să ne amăgească cu pomeni electorale, mergem la vot și ne facem datoria. Chiar mai mult decât datoria: Votăm Johannis! 

Tot respectul pentru românii din diaspora și lupta pe care ei o dau și pe 16 noiembrie pentru exercitarea dreptului constituțional al votului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.