După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 13 noiembrie 2014

Daniel Brânzei la Biserica Română din Denver, Colorado

Duminica viitoare (Nov. 16) de la orele 17:00, deci la slujba de seara, invitatul bisericii noastre, "Denver Romanian Church of God", este Pastorul Senior al "Bethel Romanian Baptist Church" din Sudul Californiei, Rev. Daniel Branzai.
Anticipam si ne rugam pentru o seara deosebita, calauzita de prezenta Domnului, bucurie frateasca si Cuvant sub inspiratia Duhului Sfant. Sunteti invitati la inchinare si partasie speciala toti cei care doriti aceste bucurii! Deasemenea, rugaciunea noastra este ca Domnul sa-i dea pastorului Branzai Cuvantul de care are nevoie Biserica Domnului din Denver.
Avand in vedere modul cum Dumnezeu la folosit pe fratele Daniel de-a lungul timpului, ca predicator, pastor, scriitor, lider si om implicat in viata sociala, culturala si spirituala a comunitatii, vizita sa ne onoreaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.