După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 16 octombrie 2014

♫ Corul Primei Biserici Baptiste din Richmond, Virginia vine în România

Sambata seara, 18 Oct. 2014, va sosi in Romania corul Primei Biserici Baptiste din Richmond, Virginia. Turneul corului este unul din primele evenimente organizate de catre Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania in colaborare cu Conventia Baptista din Virginia.
Uniunea Baptista din Romania a inceput anul acesta un parteneriat cu baptistii din Virginia sub motto-ul : “Impreuna pentru ceilalti”. Programul corului este urmatorul :
Duminica, 19 octombrie,ora 10:00,  la Biserica Baptista “Betel” Timisoara , iar de la ora 17:00 la Biserica Baptista “Harul” din Lugoj.
Luni, 20 octombrie, ora 11:00, la  Centrul de Reeducare al Minorilor din  Buzias, de la  ora 14:00 la  Centrul de Plasament Recas, iar de la ora 18:00 la Casa de Cultura din Sannicolau Mare.
Marti, 21 octombrie, ora 10:00, la  Scoala Crestina “Harul” Lugoj, iar de la ora 18:00 la Biserica Baptista din Coronini, jud Caras Severin.
Miercuri, 22 octombrie, ora 09:30 la  Liceul Teologic Baptist Timisoara , ora 12:00 la  Liceul Teologic Baptist  “Alexa Popovici”  Arad, iar de la ora 18:00 la Biserica Baptista Sega Arad .
Joi, 23 octombrie ora 10:00 la  Scoala Generala din Maguri , iar de la ora 18:00 la Biserica Baptista nr. 1 Resita.
Corul va fi insotit de dirijorul dr. Philip Mitchell si de pastorul Steve Booth , iar din partea Uniunii Baptiste de secretarul general, pastorul dr.  Ionel Tutac.
Prima Biserica Baptista din Richmond a luat fiinta in anul 1780 si este una din cele mai renumite biserici crestine din Virginia. A fost prima biserica din acest stat care a organizat Societatea Femeilor , Scoala Duminicala pentru Copii si prima care a trimis misionari in Africa.  Timp de mai  multi ani Bordul de Misiune Externa al Conventiei Baptiste de Sud a avut sediul in cladirea acestei biserici.
Dupa terminarea turneului din Vestul tarii, corul va merge la Bucuresti.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.