După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 25 iulie 2014

Gabriel Gorcea: Rugați-vă pentru Ucraina!

Dragi frati si prieteni! De cateva zile suntem in Ucraina cu misiunea Speranta pentru cateva evanghelizari. Alaltaieri am avut program in Noua Sulita, ieri in Hliboca si diseara vom fi in Cernauti! A fost minunat! Oameni si-au predat viata lui Dumnezeu! 

Situatia de aici este foarte tensionanta deoarece se face al trei-lea val de recrutare in randul civililor pentru a fi dusi in razboi! Oamenii au iesit pe strazi si au blocat multe artere principale din localitati! 

Aseara am plecat la program pe un drum, dar am fost nevoiti sa ne reintoarcem pe un alt drum, deoarece drumurile principale au fost inchise cu baricade! Azi noapte o parte din echipa nu s-au mai putut intoarce la cazare deoarece a trebuit sa treaca peste trei baricade, dar in final cu ajutorul fratilor si a localnicilor, au trecut! 

Azi speram sa putem sa ne intalnim din nou pentru program. La familia in care suntem cazati stau si alti tineri de prin sate, care s-au refugiat aici pentru a nu fi dusi in razboi! In zona de conflict au murit multi oameni nevonovati si chiar frati de ai nostri. Printre ei este si un tanar care era lider la "lauda si inchinare", un copil al unui pastor si altii. 

Prin misiunea Speranta am facut doua colecte pentru acea zona si diseara vom mai face una! Pentru cei care simtiti cu ei, va invitam sa va rugati iar cei care doriti sa-i sustineti financiar va rugam sa ne scrieti pe adresa speranta@speranta.ro sau sa vizitati www.speranta.ro 

Domnul sa va binecuvanteze! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.