După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 7 noiembrie 2013

Billy Graham implineste azi 95 de ani...


În ciuda stării sale precare de sănătate, evanghelistul Billy Graham a pregătit un mesaj special pentru Statele Unite, care va fi difuzat la televiziunea publică americană pe 7 noiembrie, de ziua predicatorului.

La împlinirea a 95 de ani de viață, Billy Graham poate privi în urmă la o activitate evanghelistică incomparabilă. Cunoscutul predicator a consiliat în mai multe rânduri liderii de stat ai Americii și a transformat creștinismul din SUA.

Cel care a fost supranumit „Pastorul Americii" spune în programul său, intitulat „Crucea" că Statele Unite „au mare nevoie de o trezire spirituală. (...) "Cu toată inima mea, vreau să vă las cu adevărul."

Mesajul lui Graham, primul de acest fel după anul 2006, vine la un moment când peisajul religios al Statelor Unite este dominat de o scădere a influenței liderilor religioși evanghelici. Tot mai mulți americani declară că nu se indentifică religios cu nicio comunitate și mulți tineri americani nu cunosc moștenirea culturală a lui Graham, notează Reuters.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.