După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 ianuarie 2016

† Uniunea Baptistă din România cere implicarea preşedintelui Iohannis în rezolvarea cazului Bodnariu

Domnului Klaus Werner IOHANNIS – Preşedintele României

Stimate domnule Președinte Klaus Werner IOHANNIS,

În numele credincioşilor creştini baptişti din România, dorim ca Dumnezeu să vă aducă în anul care ne stă înainte bucurie, speranţă şi împlinire în slujirea pe care o faceţi pentru ţara noastră.

Dorim să vă asigurăm de prețuirea noastră pentru participarea dumneavoastră activă la climatul de pace din România pentru toţi credincioşii.

Vă comunicăm pe această cale că noi, credincioşii baptişti, ne-am rugat şi vom continua să ne rugăm pentru sănătatea, puterea şi înţelepciunea necesară pentru îndeplinirea mandatului dat de Dumnezeu şi de români.

În calitate de cetățeni ai României dorim să ne asigurăm că și pe viitor fiecare cetățean român va avea asigurat cadrul legal pentru a-și crește copiii conform valorilor creștine și ale propriei conștiințe, iar dumneavoastră, în calitate de Președinte, veți fi girantul acestui drept fundamental al familiei.

Vă rugăm insistent să continuaţi să vă implicaţi în rezolvarea legală, favorabilă, a cazului familiei Botnariu Ruth şi Marius şi în asigurarea protecţiei pentru toţi copiii românilor aflați în situații similare. Apreciem cele comunicate până în prezent, dar nu putem accepta sub nici o formă continuarea separării copiilor de părinţi, atâta vreme cât aceştia din urmă nu au fost găsiți vinovaţi.


De asemenea, credem că ar trebui luat în discuţie şi cazul similar, deşi nu aşa de cunoscut şi mediatizat, al familiei de creştini ortodocşi, Nan Mihaela şi Dumitru, care a rămas fără copii în 27 octombrie 2015: Bianca de 7 ani şi Dragoş de un an şi jumătate.

Vă mulţumim frumos şi vă asigurăm că ne vom ruga în continuare pentru binecuvântarea dumneavoastră, a familiei dumneavoastră şi a întregii naţiuni.

Cu deosebită apreciere și considerație,

PREŞEDINTE, VIOREL IUGA 
SECRETAR GENERAL, IOAN ARDELEAN


P.S. Același mesaj a fost transmis Prim ministrului Dacian Cioloș și președinților celor două camere ale Parlamentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.