După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 ianuarie 2016

Pastor Ilie Bledea – Nu avem voie să ne oprim, Barnevernet trebuie desființată!

Sunt convins că, în majoritatea caselor de români din țară și din străinătate, două nume care se pronunță zilnic de mai multe ori, de aproximativ două luni, sunt: Bodnariu și Barnevernet. 
Ce au aceste două nume în comun? 5 copiii pentru care luptă unul cu celălalt: Eliana (10 ani), Naomi (7ani), Matei (5 ani), Ioan ( 2 ani) și Ezekiel ( 5 luni). Familia Bondnariu, sunt părinții celor 5 copii, care le-au dat naștere, educație și toate cele necesare, până acum 2 luni, iar Barnevernet este instituția locală de protecție a copilului din Norvegia, care în urmă cu aproximativ 2 luni, a venit și a luat cei 5 copii din sânul familie, în mod abuziv și nejustificat. Familia are autoritate de drept și de fapt asupra copiilor, iar Barnevernet vor să le fure acest drept și să preia ei copii, să facă ce cred ei că este mai bine.. 
Din toate informațiile pe care le avem cu privire la Barnevernet, este clar că ceva este putred cu privire la ei.Întreb și eu, îmi poate da cineva vreo informație pozitivă despre acestă instituție? Mai mult, cazul familiei Bodnariu, nu este singular, ci sunt o mulțime de asemenea cazuri chiar dintre conaționalii noștri.
Acum, am auzit și poziția Guvernului României, prin purtătorul de cuvânt.
Este clar că, Guvernul nu va face nimic din ce ar putea afecta ”relațiile excelente la toate nivelurile”, (cuvintele purtătorului de cuvânt) cu Norvegia. Guvernul doar își va arăta interesul, informându-se corect și va respecta pe deplin legislația din Norvegia. Sper că ne este clar majorității, cât ne apără Guvernul, și mai ales Președenția! 

Dragilor, Dumnezeu poate folosi Guvernul, sau Președenția pentru rezolvarea acestui caz, însă, personal cred că, instrumentul cel mai la îndemână pe care Dumnezeu vrea să-L folosească este solidaritatea noastră. Cu Dumnezeu, noi,  oamenii de rând, uniți lângă Dumnezeu și lângă familie putem opri Barnevernet-ul și ajuta la reîntregirea familiei Bodnariu. 

Frați români și creștini de orice denominație, noi nu avem voie să ne oprim! Noi, cu Dumnezeu înainte, cu credință în El, uniți în rugăciune și în  valorile Cuvântului Sfânt, putem birui. Nu avem voie să ne oprim, Barnevernet trebuie desființată! De ce?

1. Barnevernet este împotriva Cuvântului lui Dumnezeu!
Singura instituție hotărâtă de Dumnezeu pentru a da viață, pentru a crește, educa și proteja viața copiilor este familia. Barnevernet este o instituție care distruge familiie și viețile a mii de copii. Știu că sunt și copii care sunt abandonați, maltratați și abuzați de familie, aceștia au nevoie de cineva să îi apere, dar nu cei care sunt crescuți, iubiți și educați de familie. 
Barnevernet trebuie desființată pentru că este împotriva Cuvântului lui Dumnezeu!

2. Barnevernet este diabolică în natura acțiunilor ei!
Distrugerea familiilor tradiționale și a vieții atâtor mii de copii, este evident ceva de natură diabolică. Atacul diavolului de la început a fost împotriva familiei. Acum, diavolul a găsit o instituție cu statut legal în Norvegia și în alte țări care să-i facă treaba lui. 
Barnevernet trebuie desființată pentru că este diabolică în natura acțiunilor ei. Cu siguranță unii dintre dvs, ați văzut ultimile știri desre această instituție, cine este în spatele ei, care le sunt non-valorile. De aceea, strig: Barnevernet trebuie desființată!

3. Barnevernet este împotriva adevărului și transparenței! 
Barnevernet lucrează în ascuns, cu minciună, înșelătorie, presiuni, manipulare și pe bază de suspiciuni. A spus-o și purtătorul de cuvânt al Guvernului că, în cazul familiei Bodnariu s-a acționat pe bază de suspiciuni, nu pe bază de cercetare, de investigare reală și obiectivă. 
În spatele Barnevernet-ului sunt oamenii care se ascund, care lucrează cu minciuna. Sunt împotriva adevărului și transparenței. 
Cum să desparți un sugar de mama lui, pe baza unor suspiciuni? Este împotriva oricărui simțământ, și oricărei logici. 
De aceea, fraților, nu avem voie să ne oprim, Barnevernet trebuie desființată! 

4. Barnevernet n-are inimă, are doar interese comerciale și de putere!
Barnevernet-ul este o afacere fără inimă, o afacere care presupune un câștig imens material și de putere. Vor să controleze totul! Oamenii care lucrează pentru Barnevernet sunt educați să n-aibă inimă, să nu simtă. Cum altfel ai putea intra în casa unei familii și să-i răpești copii? Numai fără inimă se poate, și când ești controlat de bani și putere. 
Toate acestea, reclamă acțiune din partea noastră. Nu avem voie să ne oprim, Barnevernet trebuie desființată! 
Știm că, Domnul Isus S-a arătat să nimicească lucrările Diavolului (1Ioan 3:8). Și noi, trebuie să fim de partea Lui. Barnevernet trebuie desființată, pentru că face parte din sistemul căzut al lumii, condus de diavolul. 

De aceea, strig încăodată: Să nu ne oprim, nu avem voie, trebuie să mergem înainte alături de familia Bodnariu și împotriva Barnevernet. Să mergem înainte până când famila este reîntregită și Barnevernet desființată! 
Să avem încredere, Domnul dă biruință poporului Său când acesta acționează în unitate! 
Doamne ajută!
Pastor Ilie Bledea 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.