După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 ianuarie 2021

Peter Costea 🔴 Devenim așa de ușor toleranți cu nefirescul

Procentul catolicilor care agreează cu „normalitatea” relațiilor sexuale între persoane de același sex este în creștere în întreaga lume.

În urmă cu 2 luni, Pew Research Center a publicat un raport intitulat "How Catholics around the world see same-sex marriage, homosexuality / Cum privesc catolicii lumii căsătoriile între persoane de același sex și homosexualitatea.
România nu este inclusă în acest studiu.
Privind căsătoriile între persoane de același sex, raportul implică 22 de țări. Extremele sunt Olanda (unde 92% dintre catolici agreează cu căsătoriile între persoane de același sex) și Ucraina (unde doar 6% dintre catolici agreează). În toate țările Est Europene procentul este de sub 50%.
Privind "normalitatea" relațiilor sexuale între persoane de același sex, raportul a inclus tot 22 de țări. Extremele sunt Olanda (95% dintre catolici agreează cu normalitatea acestor relații) și Nigeria (unde procentul este de 6%).
Din nefericire, și la neoprotestanții occidentali procentele privind aceste subiecte, pe care le-am discutat anul trecut, sunt și ele în creștere.
Ceea ce ne amintește de importanța alfabetizării creștinilor, și mai ales a celor tineri, de către alți creștini, dar mai ales de către liderii noștri spirituali, în valorile creștine.
Un motiv pentru care, spun studiile, aceste procente sunt uimitor de ridicate în rândurile creștinilor, și mai ales a tinerilor, este că se propovăduiește foarte rar în biserici împotriva acestor non-valori care se ciocnesc cu învățăturile Sfintelor Scripturi.

Peter Costea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.