După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 17 ianuarie 2021

Pastor condamnat pentru că a blestemat în timpul unei slujbe pe cei care au ”furat” alegerile pentru Trump

 Câțiva pastori s-au pronunțat împotriva unui pastor dintr-o mega-biserică din Kentucky, SUA, care în timpul unei slujbe de închinare i-a blestemat în numele lui Isus duminică (10 ianuarie 2021) pe cei care au ”furat” alegerile din 2020 de la președintele Donald Trump.

Tată, cei care au mințit, cei care au furat această alegere, cei care au înșelat, pun blestemul lui Dumnezeu asupra lor”, a spus într-un videoclip distribuit online reverendul Bob Rodgers de la biserica Evangel World Prayer Center din Louisville, care are aproximativ 9.000 de membri.

"Te blestem cu slăbiciune în corpul tău. Te blestem cu sărăcie. Te-am blestemat cu cel mai prost an pe care l-ai avut vreodată, în numele Domnului" – au fost cuvintele rostite de el la această slujbă (le puteți urmării în cele 2 videoclipuri de mai jos, disponibile la momentul publicării acestui material).

Într-un alt clip, aparent din cadrul slujbei, Rodgers, care este, de asemenea, președintele organizației Word Broadcasting Network din Louisville și co-gazdă un program de radio creștin numit ”Word Alive” împreună cu soția sa, Margaret, a spus că un înger i-a spus personal că Trump va câștiga alegerile.

Un înger a venit la mine și mi-a spună că Trump urma să fie următorul președinte”, a spus el în clipul care nu a putut fi verificat independent de către echipa Christian Post. ”Și sincer să fiu, ar fi avut probabil cea mai triumfătoare victorie din istoria Americii. Dar asta nu înseamnă că ne înșelăm. Înseamnă că încă nu s-a terminat încă.

Apelurile către parohia lui Rodgers nu au fost imediat returnate de joi (14 ianuarie 2021).

 

 Cu toate acestea, un grup de pastori din Louisville care au auzit predica, vorbesc acum despre pericolele mesajului lui Rodgers în urma unui atac mortal asupra Capitolului SUA din Washington, D.C., de către susținătorii lui Trump de miercuri 6 ianuarie 2021. Năvălirea Capitolului a întârziat ore întregi numărarea voturilor electorale și a dus la moartea a cinci persoane. Președintele ales Joe Biden a fost ulterior confirmat drept învingătorul alegerilor din 2020.


"La mai puțin de o săptămână după ce vedem cum violenta gloată asalta Capitolul cu multă revoltă și distrugeri, unde un ofițer de poliție a fost bătut până la moarte, și la mai puțin de o săptămână după aceea, împingi acest gen de retorică ..." declara Rev. Tim Findley, de la Kingdom Fellowship Christian Life Center, pe 13 ianuarie 2021 la o conferință de presă, potrivit presei locale WHAS11. ”Cred că acum te afli într-un loc iresponsabil, periculos.

Frank Smith de la Christ's Church For Our Community a cerut lui Rodgers să-și ceară scuze și să mărturisească că a mers prea departe.

Mărturisește-te că ai mers prea departe”, a spus Smith. ”Îndrumă-ți enoriașii către o teologie cu adevărat sănătoasă, nu afectată de patriotismul democratic, ci mai degrabă bazată pe sângele jertfitor de pe cruce”.

Rodgers a susținut marți (12 ianuarie 2021) într-un interviu acordat afiliatului ABC că scopul său nu era să blesteme oamenii, ci să blesteme forțele demonice care lucrează în ei.

"Aceasta este o rugăciune nu pentru a blestema oamenii, ci pentru a blestema forțele demonice pe care oamenii le-au permis să le conducă, care ar dăuna unei națiuni", ar fi vorbele spuse de el. ”Mă rog să le vină necazuri dacă nu se pocăiesc și să se abată de la căile lor rele”.

Findley a insistat asupra faptului că teologia lui Rodgers trebuie condamnată în întregime.

 

Mentalitatea superiorității a invadat amvonul”, a spus el. ”Îi invit pe toți oamenii să se ridice și să condamne acest tip de limbaj. De ce este atât de important acest moment? Pentru că există alerte care se adresează forțelor de ordine în timp ce vorbim, alertând oamenii să fie vigilenți pentru că în ziua inaugurării acolo sunt planificate - nu proteste - ci acțiuni violente.

Rev. Damian Thompson de la Biserica Baptistă Emmanuel din Louisville a declarat pentru WDRB.com că remarcile lui Rodgers erau ”lucruri destul de deranjante”. El l-a acuzat pe pastor că ”promovează o narațiune care nu este adevărată”.

"Acest lucru este fals în țara noastră și subminează efectele generale și se folosește de creștinism pentru a face acest lucru", a spus Thompson. "Este o problemă pentru mine ca lider. Este o problemă mai ales ca lider de credință."

Materialul de mai sus a fost scris de Leonardo Blair, reporter Christian Post, pe 14 ianuarie 2021, de unde a fost preluat. Dacă citați sau folosiți acest material în altă parte, vă rog să păstrați toate link-urile din el și să menționați că a fost preluat din Blogul Lumea cre(s)tină în care trăim. Mulțumesc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.