După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 10 iunie 2020

Tony Berbece 🔴 Domnule Președinte Iohannis...


Domnule Președinte Iohannis,

Ne dorim să considerați rugăciunea mai urgentă decât tratarea durerii de măsele, să considerați mersul la Biserică mai important decât mersul la frizer, să considerați părtășia credincioșilor mai importantă decât “părtășia” de la terase, să considerați nevoia oamenilor de Dumnezeu mai mare decât nevoia mersului la plaje, pe șezlong sau pe prosop.

Aș vrea să luați în considerare că în inimile a milioane de credincioși arde un dor mai mare decât dorul după toate libertățile, pe care le primim cu porția din partea dumneavoastră a conducătorilor, libertăți care ni se cuvin, fie pandemii, fie ciume sau calamități, iar acest dor este dorul după închinarea cu sfinții în Casa lui Dumnezeu. E un dor pe care oamenii îl pot înțelege doar dacă-l trăiesc.

Nu ignorați foamea noastră după Dumnezeu, care se manifestă așa de mii de ani, se manifestă prin părtășia sfinților de pe pământ unii cu alții și împreună cu Dumnezeu. Noi vă rugăm politicos și pe dumneavoastră, dar nu uitați că în primul rând rugăciunile acestea merg spre Dumnezeu, care le strânge în tolba Lui. Sperăm să răspundeți cât mai repede vocii din cugetul dumneavoastră, care vă îndeamnă să ne permiteți redeschiderea Bisericilor, pentru că acea voce este a lui Dumnezeu. Nu ne ignorați!

Cu respect,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.