După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 16 iunie 2020

Florin Ianovici 🔴 Interogații ✅ Gabi Zăgrean și Cristi & Emma Repede în Parcul Bazilescu București

Și dacă se permite revenirea credincioșilor în locașul de închinare ce am câștiga?
Care este adevărata țintă a acestei lupte de ,,redeschidere‘‘ a bisericilor?
De când s-a permis închinarea în aer liber a credincioșilor ce s-a întâmplat? S-au pocăit oameni, au fost botezați?
Biserica este chemată să adune bani la casierie sau să investească, să se cheltuie în oameni?
Așteptăm să vină ,,prietenii" la biserică sau îi găsim noi acolo unde ei sunt?
Am văzut o serie de programe de biserică cu oameni sub umbrele sau în soare. Atât? Aceasta este tot?
Câtă bucurie îi aduc lui Dumnezeu slujbele frumos alcătuite din fiecare duminică? Înțeleg că se zidesc credincioșii, dar pentru ce se zidesc?
Ce strategie are astăzi biserica pentru a răspândi Evanghelia? Pentru cartierul unde locuim, pentru strada unde ești, există vreo dorință ca oamenii să afle de dragostea lui Dumnezeu?
Unde sunt sutele de credincioși din biserică? Ce fac slujitorii în afara deja uzatelor online-uri?
Avem posibilitatea desfășurării slujbelor în aer liber. Nimeni nu cere socoteală de faptul că slujbele sunt în alte spații decât cele din curtea bisericii. Se pot găsi locații unde Evanghelia să fie vestită.
E adevărat că sunt cheltuieli, eforturi, e necesară o bună organizare, zeci de persoane implicate în aranjamente de ordin adminsitrativ, dar nu avem noi în biserici sute de oameni?
Sincer, mă așteptam la o explozie de evanghelizări, de sute de tineri prezenți în acțiuni de răspândire a Cuvântului, de acțiuni punctuale de ordin social prin care biserica să vină aproape de oameni.
Ce văd? Postări cu nemulțumiri că nu intrăm în locașul de închinare, dezbateri și întrebări care mai de care, fuga de microcipare, live-uri de tot felul cu te mai miri cine...!
Cel mai bun răspuns este Evanghelia. Datoria noastră este să ținem sus Cuvântul vieții. Cum să îl ții sus, când nici nu îl ridicăm?
Azi, Bucureștiul are șansa să audă Evanghelia prin același neobosit slujitor, Gabi Zăgrean și îndrăgiții Ema și Cristi Repede.
Felicitări bisericii Exodus și Biruința pentru evenimentul din parcul Bazilescu, de la orele 18.00.
Felicitări celor care trudesc pentru răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.