După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 mai 2020

„DEZORDINE PUBLICĂ”: Bisericile Române Elim și Logos din Chicago primesc citații aberante și amenzi

Biserica Penticostală Elim și Biserica Baptistă Logos au primit câte două citații fiecare, pentru slujbele religioase organizate duminica trecută
Și pentru că formularul citației nu are (încă) o căsuță pentru „închinarea la Dumnezeu” ori „predicarea Evangheliei”, poliția – la directiva primarului – a devenit creativă și a citat bisericile pentru „Dezordine Publică”.
„Pentru asta te citează poliția când bei prea mult și te iei la bătaie cu ceilalți din bar”, spune Pastorul Cristian Ionescu.
Dacă acest lucru n-ar fi tragic, ar fi extrem de comic. Pastorii și bisericile sunt citate pentru „Dezordine Publică” pentru că au ținut slujbe religioase în siguranță, cu distanțare socială, în cele mai atente și ordonate condiții.
Fiecare citație (și vor urma mai multe) vine cu amenzi de câteva sute de dolari, obligând pastorii și bisericile să se prezinte la o înfățișare în fața unui judecător pentru a fi analizate.
***
Între timp, instanța federală din statul vecin, Wisconsin, a emis o interdicție împotriva Administrației Întreprinderilor Mici, obligând-o să includă cluburile de striptease în programul de ajutor financiar pentru coronavirus, deoarece (și acestea sunt exact citatele din ordinul instanței):

  1. „Dansul nud este o formă de expresie protejată de Primul Amendament”
  2. „Există o lege generală care singularizează un grup defavorizat (stripperii) pe baza unui discurs negativ”
  3. „Pierderea libertăților Primului Amendament, PENTRU O PERIOADĂ MINIMĂ DE TIMP, constituie, fără îndoială, un prejudiciu ireparabil. Stripperii au arătat că incapacitatea lor de a obține (banii de ajutor de la contribuabili) îi va împiedica să își exercite dreptul Primului Amendament de a PREZENTA DIVERTISMENTUL DANSULUI EROTIC”.
***
Nu, ceea ce ați citit nu este o invenție. Pastorii sunt citați pentru „Dezordine Publică” și amendați cu sute de dolari pentru susținerea serviciilor religioase responsabile, la distanță socială, în timp ce stripperii trebuie să fie tratați în mod egal și să li se acorde fondurile contribuabililor, astfel încât să-și poată exercita „dreptul Primului Amendament de a prezenta divertismentul dansului erotic”.
Dacă vi se pare ceva în neregulă în toată imaginea asta, susțineți în rugăciune Liberty Counsel, pe Pastorul Cristian Ionescu, Pastorul Daniel Chiu și bisericile române din Chicago, în timp ce luptă pentru Dreptate și pentru a îndrepta această teribilă greșeală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.