După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 8 aprilie 2020

Onisim Botezatu 🔴 O biserică unită îngenunchează coronavirusul


Fratele M. A ajuns în familie! Internat cu o pneumonie grea în spitalul din Arad, în urmă cu trei săptămâni, apoi confirmat pozitiv la testarea COVID-19. La vestea aceasta, am intrat cu toată biserica în post și rugăciune, iar Dumnezeu a adus izvăvirea.

Am văzut și eu, la fel ca dumneavoastră, multe cereri de rugăciune pentru persoane, la reacții am văzut emoticoane, uimire, promisiuni că se vor ruga! Unii s-au spălat pe mâini cu aceste gesturi; chiar dacă promit, poate nu se roagă sau o fac superficial. Dragilor, cei care treceți prin încercări, puneți la probă puterea lui Dumnezeu! Se poate!

Noi ne-am unit la nivel de biserică, dar cu adevărat. Rugăciune la ore fixe stabilite, zile de post, unitate în duh, i s-a făcut ungerea cu untdelemn spre vindecare, iar Dumnezeu a încununat credința noastră. Nu am subestimat niciodată puterea lui Coronavirus, dar cu atât mai mult nu am subestimat puterea lui Dumnezeu. ISUS FACE MINUNI ȘI ASTĂZI! Nu ne hazardăm, rugăciunea noastră a fost aliniată cu voia lui Dumnezeu. Am câștigat o bătălie, dar încă suntem în plin război cu pandemia. Ne rugăm, ne spălăm, ne izolăm și mergem mai departe.

Fratele nostru a fost redat familiei, am vorbit cu el înnecat în lacrimi de bucurie, recunoaște minunea pe care a făcut-o Dumnezeu în viața lui. Fratele M. este un om de bază în echipa administrativă a bisericii.

Nu vă jucați de-a rugăciunea. Iubiților, rugați-vă cu credință, fară să vă îndoiți, iar Dumnezeu aduce izbăvirea!




▲ ▲ ▲ TOPUL celor mai citite articole din ultima săptămână (selecție automată):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.