După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 31 mai 2019

Samy Tuțac 🔴 Apel către pastorii și preoții din Timișoara!

Asaltul împărăției întunericului prin pornografie, propaganda gay, ideologie de gen, reeducarea părinților, avorturi, redefinirea familiei, sexualizarea copiilor este pe zi ce trece tot mai puternic. În săptămâna 3-7 Iunie va avea loc primul Pride Week în Timișoara. A venit timpul să nu ne mai lăsăm intimidați de mass-media, de politicienii cu agende ascunse și nici de cei care, deși nu fac nimic, critică mereu ce fac alții.
A venit vremea să nu mai stăm ascunși în biserici. Avem nevoie de o transformare spirituală în România, iar aceasta trebuie să înceapă în biserică și să continue în cetate. Întrebarea este: De ce anume ne temem? Credincioșii așteaptă să audă vocile noastre predicând din amvoane, așteptă să ne vadă implicați în abordarea biblică a acestor chestiuni.

Nu vom putea combate toate acestea pe holurile Parlamentului. Nu avem nici o șansă dacă ne bazăm pe promisiunile unor lideri politici corupți și neserioși. Le vom combate doar atunci când fiecare dintre noi va ridica vocea și va spune: «Destul! Nu mai vrem păcat, moarte și rău. Nu mai vrem să lăsăm să treacă așa ceva pe sub ochii noștri».
E timpul să ne eliberăm de teama care ne încătușează. E timpul să nu ne mai gândim la repercusiuni. E timpul să vorbim și să acționăm. Nu mai spuneți că veți combate aceste mizerii doar prin rugăciune. Rugați-vă, dar faceți și ceva concret între timp!
Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.