După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 18 decembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Nu ne mai spurcați copiii!

Eram la un cabinet medical împreună cu copilul meu și pentru că se plictisea am căutat desene. Am găsit Disney Junior și am verificat să văd dacă subiectul desenului e Ok. Șoricelul Miky îi învăța pe copii culorile, dar flutura într-una un steag sau o paletă cu mai multe culori. Am verificat să văd dacă e steagul LGBTQ și chiar el era. Fix șase culori și fix în aceeași ordine. Ce șanse erau să fie o nimereală? Nu, nu e la voia întâmplării. Ei vor ca micuții noștri să se obișnuiască cu acestă mizerie și să le intre “în sânge”, cum zice românul. Să nu mai simtă pic de repulsie față de tot ce va promova aceast steag demonic.

Citeam despre un “cuplu” gay cum că a decis, spre stupoare întregii familii, să facă cadou unei nepoțele două păpuși Barbie masculine și să le prezinte micuței ca un cuplu ținându-i celei mici o adevărată pledoarie pro gay.

De ce să vrei să-ți impui cu atâta înverșunare modul de viață despre care știi în străfundul inimii tale ca e dezastruos. Un american revoltat a dat o replică acestui caz spunând: “De ce totul trebuie să fie despre ei și poftele lor? De ce toată planeta trebuie să se alinieze la stilul lor de viață? E ca și cum eu aș vrea să fac toată planeta să iubească armele, șunca de curcan și pescuitul pentru că asta iubesc eu.” Dar nu e vorba despre niște plăceri nevinovate, ci despre niște “viruși ai sufletului și ai minții” care se propagă, se iau, sunt molipsitori.

Dragilor, nu va fi despre patul lor și cluburile lor de nebunii, vor vrea să ne facă să stăm drepți înaintea lor și tot ce vor promova ei să fie luat de bun și aplicat imediat. Dacă nu vor asta atunci de ce atâta înverșunare din partea lor? De ce se bagă să se promoveze până și în desenele copiilor? Pentru că e un război fizico-spiritual, iar Satana e foarte ambițios și perseverent. Dar oare noi creștinii, care-L avem cu noi pe Cel ce a biruit lumea și a zis să îndrăznim, noi cum suntem?
Doamne dă-ne izbândă!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.