duminică, 1 iulie 2018

Sodomiţii se bucură de sprijinul înalţilor demnitari francezi: Plângere în urma ruperii unui steag ”curcubeu” LGBT la Adunarea Naţională Franceză

Preşedintele Adunării Naţionale franceze a depus plângere după ce un steag ”curcubeu” desfăşurat pe faţada Palais-Bourbon într-o zi a ”marşului mndriei” gay a fost rupt, a declarat sâmbătă anturajul lui François de Rugy, relatează Reuters.

O persoană a fost arestată după incident, care a avut loc vineri seara.

Autorul s-a revendicat drept un ”militant de extremă dreapta şi anti-LGBT”, a anunţat preşedinţia Adunării sâmbătă, relatează AFP.
Steagul, unul dintre cele două plasate la intrarea Adunării Naţionale în Place du Palais-Bourbon, a fost degradat.
Este pentru prima oară când instituţia este astfel pavoazată, cu ocazia Marşului Mândriei la Paris, la iniţiativa lui Rugy (LREM).
Rugy, care provine din rândul ecologiştilor, şi mai mulţi deputaţi şi-au anunţat participarea la marşul LGBT de sâmbătă.
Lupta împotriva homofobiei este una dintre temele marşului parizian al ”mândriei” lesbienelor, gay-ilor, bisexualilor şi transsexualilor (LGBT) prevăzut din Place de la Concorde în Place de la République, la care organizatorii aşteptau o jumătate de milion de persoane.
Continuarea pe www.news.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.