După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 17 noiembrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Zsolt Nagy, Peru

      «El mi-a zis: „Harul meu îți este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită.” » 2 Corinteni 12:9
                                         
                    Iubiții mei frați și surori,
 
    În ultimele zile, din cauza vremii și ploii sunt nevoit să petrec mai mult timp în casă decât afară, așa că aș vrea să profit de ocazie și să vă scriu câteva rânduri despre mine. Din noiembrie a început și sezonul ploios. Putem să ne „mândrim” și noi că a venit iarna. Doar că iarna, aici, nu e albă și rece, ci mai mult călduroasă și cu mult noroi. Plouă mult și, din cauza acesta, au crescut și râurile și asta ne îngreunează vizitele în comunitățile de aici. Dar, cum spune Cuvântul lui Dumnezeu în Romani 8:28: „Noi însă știm că toate lucrurile lucrează spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu…”, tot așa și această vreme poate să ne fie o binecuvântare. Prin faptul că trebuie să stăm mai mult în casă, Dumnezeu ne oferă mai mult timp pentru a învăța limba. Și dacă mă uit la mine, constat că mai am nevoie de încă „câteva zile în casă” ca să învăț limba. Încerc să profit de timpul acesta și să învăț cât mai mult. Uneori pare a fi greu, altădată mai ușor. Dar am credința că voi înainta; și nu prin propriile mele puteri, ci doar datorită dragostei și harului lui Dumnezeu. El este Cel care îmi va da înțelepciune în continuare.

    Uitându-mă la calendar, deseori ajung la concluzia că timpul trece foarte-foarte repede. Slavă Domnului, pot să spun că acest timp a fost și este un timp foarte binecuvântat pentru mine. Am învățat multe lucruri, am văzut multe, prin care Dumnezeu adeseori m-a făcut să stau pe gânduri, să analizez lucrurile, prioritățile și mi-a arătat cât de mare nevoie este de lucrători. Cât de mare este secerișul, și totuși cât de puțini vor să se angajeze în această lucrare.

    Făcând câteva vizite în comunitățile din jur am putut vedea cât de mulți trăiesc fără speranță, fără nădejde, fără Dumnezeu. Cât de mulți nu au șansa să audă despre dragostea lui Dumnezeu. Cât de adevărat este acel verset care pune: „ridicați ochii și priviți holdele… sunt albe și coapte pentru seceriș.” Și dacă holdele sunt albe, atunci înseamnă că e timpul secerișului. Ce păcat ar fi ca aceste holde să rămână părăsite și nesecerate. „Duceți-vă!” - spune Dumnezeu. Eu vă trimit, duceți-vă la seceriș! Într-o zi, când toate neamurile și toate națiunile au auzit desre Vestea cea Bună, Mântuitorul nostru se va întoarce. Până atunci, nu! Până nu a ajuns Evanghelia până la marginile pământului El mai așteaptă. Vrem să grăbim venirea Lui? Așteptăm cu dor să fim deja în cer, să se întoarcă Cristos pentru mireasa Sa? Haideți să grăbim întoarcerea Lui, haideți să punem inimile și viețile noastre în mâna Lui Atotputernică și să lăsăm să ne folosească în răspândirea Evangheliei. Acolo, unde ne-a chemat Dumnezeu, sau acolo unde vrea să ne trimită Dumnezeu... să fim lumini. Trebuie să fim gata zilnic să-I spunem: „sunt aici, stau la dispoziția Ta.”

     Hai să nu stăm nepăsători, privind cum oamenii cu sute și cu mii aleargă spre pierzare, oamenii care s-ar pocăi dacă ar avea posibilitatea să audă despre Cristos. Doamne, fă să ne doară soarta celor pierduți. Fă să ne frământe, fă să nu ne lase indiferenți. Fă să avem și noi, în inimile noastre, acea pasiune care Te-a caracterizat pe Tine din veșnicie, aceea de a salva suflete pentru împărăția Ta. Iată-ne, și folosește-ne! Trimite‑ne și noi Te vom asculta.

      Ne rugăm în continuare ca Domnul secerișului să mai ridice lucrători. Aici, în junglă (și nu numai), oamenii se duc în iad, fără să aibă șansa de a se pocăi. Iar noi suntem trimișii lui Dumnezeu, în misiune pentru El. Haideți să ne împlinim chemarea și să lărgim împreună hotarele împărăției cerurilor spre slava și gloria Dumnezeului veșnic și sfânt!
·  Rugați-vă pentru mine, pentru noi, ca Dumnezeu să ne dea înaintare în această lucrare, de a semăna sămânță în inimile oamenilor;
·  Rugați-vă pentru sufletele care aleargă spre pierzare, fără să știe despre Dumnezeu;
·  Rugați-vă pentru călătoriile pe care le mai avem de făcut în comunități, iar apoi pentru întoarcerea noastră în Lima;
·  Rugați-vă pentru protecție, pentru sănătatea noastră și pentru râvnă și perseverență în învățarea limbii spaniole, respectiv a limbii ashaninka.
   Din toată inima mulțumesc pentru dragostea voastră, pentru susținerea voastră atât în rugăciune cât și financiar. Vă mulțumesc din suflet că îmi sunteți alături și că faceți parte din această echipă. Binecuvântarea și harul lui Dumnezeu să fie și să rămână peste viețile voastre.

      
Cu recunoștință,
                robul lui Cristos și al vostru frate, Zsolti!


Zsolt Nagy este membru în Biserica Creştină după Evanghelie de limba maghiară, din Crasna, judeţul Sălaj.

  Contact: Tel: 0752145116, e-mail: nzsolty_22@yahoo.com

  Pentru susţinerea financiară este deschis următorul cont:
RO83BRDE320SV20936253200

Vezi şi prima:

✉ Scrisoare misionară: Zsolt Nagy


Vezi şi alte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.