După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 26 noiembrie 2015

Comunicat AFR: Drepturile parentale – Cazul Familiei Botnariu din Norvegia

Am primit la redactie zeci de mesaje din partea dvs privind cazul Familiei Bodnariu din Norvegia. Nu suntem indiferenti fata de ceea ce se intimpla, nici in necunostinta de cauza. AFR este in contact zilnic cu Familia Bodnariu atit in Norvegia cit si in Romania.

Cazul lor ne este de un interes real. La vremea potrivita AFR va comenta public privind situatia delicata in care aceasta familie se afla. Pentru moment, e important si dorim sa pastram confidentialitatea. Continuam sa strangem date oficiale privind situatia familiei si a copiilor si vom reveni.

Drepturile parentale sunt de o importanta primordiala pentru noi. De multi ani le promovam si e trist ca un astfel de eveniment trebuie sa se intimple pentru a mobiliza parintii si publicul din Romania sa-si inteleaga si sa aprecieze importanta drepturilor lor ca parinti vis a vis de autoritatea tiranica a statului de ne confisca copiii. Dorim sa ne sprijiniti si dvs in acest sens.

AFR a cautat sa intervina chiar la CEDO in cazul atrocitatilor comise de autoritatile suedeze impotriva familiei Johannsenn acum citiva ani. Din nefericire, petitia noastra a fost respinsa. Nu vom ezita, insa, sa facem la fel si in cazul Familiei Bodnariu daca posibilitatea se va ivi. Intre timp, asiguram Familia Bodnariu de tot sprijinul si solidaritatea noastra si incurajam pe toti cei atinsi de aceste evenimente tragice sa continuie sa se roage si sa faca demersuri publice pe linga forurile decizionale, atit in Romania cit si in Norvegia si Uniunea Europeana, pentru Familia Bodnariu.

Alianta Familiilor din Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.