După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 6 august 2015

† Doi lideri ai corului bisericii Hillsong New York s-au declarat homosexuali

Noutatea despre cei doi lideri ai corului bisericii Hillsong din orașul New York  care s-au declarat homosexuali și că urmează să se căsătorească în anul viitor a adus întristare tuturor creștinilor. 
Declarațiile pastorilor de la Hillsong au adăugat la întristare. Hillsong Church este o megabiserică penticostală care activează în 15 țări ale lumii și întrunește săptămânal peste 100.000 de oameni. În Moldova nu cunosc să existe o biserică Hillsong, dar în foarte multe biserici neoprotestante poți auzi la închinare cântări care au fost compuse la Hillsong și care acum sunt traduse în foarte multe limbi, inclusiv română și rusă. 
Între timp, pastorul fondator al Hillsong Church din Australia, Brian Houston, a publicat pe blogul său un articol în care prezintă poziția sa oficială față de homosexualitate și căsătoriile gay. Articolul a apărut sub titlul: "Iubesc eu pe homosexuali?" (Do I love gay people?)
Brian Houston își începe articolul prin afirmația că îi iubește pe oameni și că îi pasă de faptul că uneori biserica și omenirea îi înstrăinează pe unii și îi ostracizează. Apoi spune că el rămâne pe poziția oficială a Bisericii față de modul de viață homosexual și față de căsătoriile gay. Mai spune autorul:
"Eu cred că Cuvîntul lui Dumnezeu este clar cu privire la faptul că căsătoria este între un bărbat și o femeie. Scrierile apostolului Pavel din Scripturi sunt, de asemenea, clare cu privire la subiectul homosexualității, cum am mai menționat și alte dăți."
Apoi autorul mai scrie:
"Noi suntem o biserică care îi acceptăm pe homosexuali, dar nu o biserică care acceptă modul de viață homosexual".
Ce înseamnă aceasta? Până unde merge acceptarea și unde ea se oprește? Răspunsul urmează și deranjează pe orice creștin. 
"Astfel, dacă ești homosexual, ești binevenit la Hillsong Church? Bineînțeles! Ești binevenit să participi cu noi, să te închini cu noi, să participi ca și membru al congregației, având asigurarea că vei fi personal inclus și acceptat în comunitatea noastră. Dar (aceasta devine deranjant), poți avea un rol de conducere activ? Nu." 
TEXTUL ORIGINAL: So if you are gay, are you welcome at Hillsong Church? Of course! You are welcome to attend, worship with us, and participate as a congregation member with the assurance that you are personally included and accepted within our community. But (this is where it gets vexing), can you take an active leadership role? No.
Pastorul Brian Houston spune una, dar face alta. Spune că rămâne pe pozițiile Scripturii și ale bisericii cu privire la homosexualitate, dar prin afirmațiile făcute arată că s-a depărtat și vrea să placă mai mult oamenilor decât lui Dumnezeu. 
Continuarea pe www.moldovacrestina.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.