După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 februarie 2015

Noutate editorială: În faţa potrivnicilor mei - de Gracia Burnham şi Dean Merrill


Pentru misionarii americani Martin şi Gracia Burnham, ceea ce a fost la început o escapadă romantică într-un loc exotic, ocazionată de aniversarea a 18 ani de căsnicie, s-a transformat în cel mai înfiorător coşmar.
Răpiţi de Abu Sayyaf, o grupare teroristă care avea legături cu Osama bin Laden, soţii Burnham au fost smulşi din mijlocul prietenilor şi al familiei şi azvârliţi într-o viaţă de continuă alergare prin jungla filipineză. În acel an de primejdii în captivitate, au fost la un pas de inaniţie, secătuiţi de puteri, nu de puţine ori martorii unor confruntări armate şi ai unor crime odioase – şi într-o căutare îndârjită după Dumnezeu care părea, uneori, să fi uitat de ei.

Oricare ar fi luptele pe care le duceţi, veţi găsi încurajare şi sprijin în această relatare sinceră şi revigorantă despre opoziţia în faţa întunericului care domneşte în sufletele oamenilor.

„Chestiunea în discuţie [...] nu este de ce ar prefera un Dumnezeu atotputernic să-l lase pe om să se confrunte cu răul, ci cum răspunde omul, cu ajutorul lui Dumnezeu, în faţa răului. [...] Soţii Burnham, în situaţii chinuitoare, s-au împrietenit cu păzitorii lor, i-au destins pe ceilalţi ostatici şi şi-au păstrat credinţa într-un Dumnezeu care părea să-i fi părăsit.” USA Today

Gracia Burnham este văduva lui Martin Burnham şi mama lui Jeff, a lui Mindy şi a lui Zach. Timp de 17 ani, a slujit, împreună cu Martin, în cadrul organizaţiei New Tribes Mission în Filipine. A absolvit Calvary Bible College din Kansas City.

Dean Merrill, coautor al cărţii, a fost vicepreşedintele departamentului editorial în cadrul International Bible Society şi editor la Focus on the Family. Alături de Jim Cymbala, este coautorul bestsellerului Vânt proaspăt, foc proaspăt, precum şi al altor cărţi, printre care Credinţă proaspătă şi Putere proaspătă.

Mai multe detalii: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.