După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 5 noiembrie 2014

Lector univ. dr. Emanuel Conţac: Cel puțin 10 motive pentru care ar trebui să-l votezi pe Victor Ponta președinte!

Friends, Romans, countrymen, lend me your ears;
I come to bury Caesar, not to praise him.
The evil that men do lives after them;
The good is oft interred with their bones;
(Julius Caesar, III.2)
Cu cât îl ascult mai mult pe Victor Ponta, cu atât mă edific mai bine asupra caracterului său extraordinar. E un om cum rar îți este dat să întâlnești.
Înainte să mă contraziceți, vă invit să reflectăm pe așezate la cel puțin 10 motive pentru care ar trebui să-l votăm președinte, pentru a le da în sfârșit românilor șansa de a reînvăța democrația de la zero.
1. Victor Ponta ar trebui votat în primul rând pentru zâmbetul lui copilăros, ingenuu, dătător de bună dispoziție. Într-o lume de oameni mari și crispați de seriozitatea misiunii lor, Ponta iradiază un veșnic surâs care ne aduce tuturor aminte de un personaj mult îndrăgit al copilăriei noastre: Pinocchio (în varianta lui W. Disney). Fie că înfruntă, suit în bărcuță, viiturile, inundațiile ori alte catastrofe naturale, fie că îi provoacă la luptă dreaptă pe adversarii politici, Victor Ponta afișează un prepuber, tonic și molipsitor surâs.
Continuarea: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.