După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 29 aprilie 2014

Guvernul comunist din China a demolat Biserica Creștină Sanjiang din Wenzhou

Traducerea - Agnus Dei 
– Ziarul Telegraful, din Marea Britanie, raporteaza ca guvernul comunist din China a hotarat sa duca la infaptuire planul lor de a demola Biserica Crestina Sanjiang din Wenzhou. Echipe de demolare au inceput sa demoleze parti din structura bisericii, care a devenit un simbol de rezistenta impotriva Partidului Comunist care tine stransa religia intr-un mod draconic.

Membrii bisericii au acuzat liderii comunisti din provincia Zenjiand ca au planul de a demola partial sau complect cel putin zece biserici din acea zona.
Oficialii au respins aceste acuzari sustinand ca  biserica a incalcat codurile de constructie.
Dupa ce protestantii au ocupat biserica de la inceputul lunii Aprilie, multi dintre ei au parasit incaperea Bisericii Sanjiang deoarece a aparut ca liderii au negociat un compromis cu guvernul.
Cu toate acestea se pare ca intelegerea a fost nerespectata si unii dintre lideri si membrii din biserica au fost hartuiti si retinuti de agentii de securitate si de oficialii comunisti.
In dimineata zilei de luni, martorii oculari au vazut la fata locului, echipe care au inceput daramarea unor sectiuni din cladirea bisericii. Cineva de la fata locului a declarat ca in jurul bisericii se aflau peste o suta de politisti si ofiteri inarmati, si trei sau patru excavatoare care erau in fata cladirii, daramand biserica, si inca trei sau patru in spatele cladirii daramau anexa bisericii. Un excavator mai mic a mers in interiorul bisericii si demola inlauntrul cladirii. Toate drumurile sunt blocate si nimeni nu se poate apropia de biserica.
Au fost trimise fotografii la ziarul Telegraful, care confirma cele relatate, vazandu-se trei sau patru excavatoare care rup sectiuni mari din peretii bisericii. Alte imagini au aratat dube negre ale politiei, camioane militare si agenti de securitate stand afara pe soseaua principala.
Un profesor cu numele de Yang a afirmat ca guvernul comunist este tot mai mult in discomfort cu numarul tot mai mare de crestini in China, care in anul 2030 ar putea depasi Brazilia, Mexico si Statele Unite, devenind tara cu cei mai multi crestini din lume.
Stim cu totii lupta diabolica dusa de  comunisti in tarile comuniste din Europa, cum a fost si in Romania, care faceau tot ce era posibil ca sa zdrobeasca crestinismul, care a fost o amenitare in ochii lor, impotriva ideologiei comuniste si a invataturii marxist leniniste ateiste.
Dar asa cum a spus Bob Fu, un activist crestin si presedinte al Grupului Ajutor pentru China, care este bazat in Texas: ,,Istoria a dovedit, si va dovedi inca odata cu acest caz, ca inca o alta trezire spirituala va avea loc dupa acest nou val de persecutie.”
Sursa: AGNUS DEI
Vezi și:

Scut uman în jurul bisericii din “Ierusalimul Chinei”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.