După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 14 februarie 2014

Misiunea Kwasizabantu răspunde acuzaţiilor

Pace, fraţilor!

Richard Wurmbrand, care m-a vizitat de două ori împreună cu „tanti Sabina” în locuinţa mea pastorală din Elveţia, la sfârşitul anilor `80 şi începutul anilor `90, m-a învăţat : „Hans, dacă eşti acuzat, nu te grăbi să te aperi, caută faţa Domnului, El să te apere!”

Dar pentru că ne-aţi întrebat , încercam să dăm un răspuns  nelămuririlor dumneavoastră în privinţa acuzaţiilor aduse de anumiţi fraţi.

În primul rând dorim să vă spunem că apreciem foarte mult lucrarea pe care o faceţi în via Domnului. Domnul să vă ajute pe mai departe şi vă dorim acelaşi lucru pe care ni-l dorim din inimă şi pentru noi: ca la revenirea Domnului Isus să fim găsiţi lucrători destoinici, care au făcut totul pentru câştigarea sufletelor pierdute.

În privinţa acuzaţiilor de care amintiţi, ne-am fi dorit ca acei fraţi care le răspândesc să ne fi vizitat şi să ne fi cunoscut în prealabil. Domnul Isus aşa ne învaţă : «Dacă fratele tău a păcătuit împotriva ta, du-te şi mustră-l între tine şi el singur. Dacă te ascultă, l-ai caştigat pe fratele tău. Dar dacă nu te ascultă, mai ia cu tine unul sau doi inşi, pentru ca orice vorbă să fie sprijinită pe marturia a doi sau trei martori. Dacă nu vrea să asculte de ei, spune-l bisericii (sau postează pe site, am putea noi să actualizăm) şi dacă nu vrea să asculte nici de biserică, să fie pentru tine ca un păgân şi ca un vameş…» (Mat. 18,15-17).

Dar noi nu ne cunoaştem, nici noi pe ei, nici ei pe noi. Nu ne-au contactat vreodată, nu ne-au vizitat vreodată; noi ne-am bucura să ne viziteze, să ne cunoască şi dacă văd lucruri care nu  trebuie văzute în mijlocul unor copii ai lui Dumnezeu, să ne corecteze, să ne ajute; desigur noi putem greşi în multe feluri – dar ar fi o mare binecuvântare pentru noi să ne întâlnim cu fraţi care ne iubesc, care ne mustră şi care ne arată unde trebuie să ne lăsăm corectaţi. Avem însă o mare dorinţă şi un foc în inimile noastre: cât mai este timp şi cât mai este zi, să lucrăm şi să câştigăm suflete pentru Domnul Isus din mijlocul acestui popor pe care îl iubim. Cu siguranţă că acest lucru ni-l dorim toţi cei care Îl slujim pe Domnul Isus şi acest lucru trebuie să ne unească şi să ne consume toate rezervele de timp şi de energie până la revenirea Lui.

Fraţilor, veniţi, vizitaţi-ne, să ne cunoaştem şi să ne ajutăm reciproc căci zilele sunt rele!
Mulţi din poporul nostru, prea mulţi, nu-L cunosc pe Domnul nostru iubit –  Îl vor găsi doar dacă noi suntem uniţi în dragostea Lui. Dacă ei însă vad cum copiii lui Dumnezeu se ceartă şi se atacă reciproc, nu vor mai putea crede. 

Dumnezeul dragostei şi al păcii să fie cu voi! El vine curând!

Hans Koller, Misiunea Kwasizabantu Romania, Voiteg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.