După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 19 ianuarie 2014

Săptămâna de rugăciune pentru unitatea creștinilor la Oradea

Shavua tov l'kulam - o saptamana buna tuturor! Azi a inceput saptamana ecumenica de rugaciune in intreaga lume, care se tine si la Oradea. Citatul calauzitor este: "A fost Ha'Mashiach impartit?" din 1Kor.1;13.

 In premiera, din anul acesta participa si Comunitatea Evreilor Mesianici reprezentata prin dl. Rabin David Nagy. In poza atasata puteti vedea orarul si locatia intrunirilor. 

Stim ca multi sunt impotriva "ecumenismului", si nici noi nu suntem de acord cu ceva superficial sau de ochii lumii, sau daca unii doresc sa-i faca pe ceilalti sa creada sau sa fie ca si ei. Dar adevarul este ca, nici-o denominatie, cult, confesiune nu detine tot adevarul sau adevarul absolut. Desi, cam fiecare pretinde acest lucru. Totusi, Yeshua s-a rugat ca toti cei care cred in El sa fie una. Atentie! A fi in unitate NU inseamna a fi la fel. Putem sa ne acceptam unii pe altii, daca vom fi destul de smeriti sa recunoastem ca nu stim totul si cat stim nu e perfect.

 In orice caz, noi evreii mesianici ne bucuram sa vedem atatea culte, care cred in Elohimul lui Israel si in Salvatorul evreu Yeshua Ha'Mashiach, chiar daca diferentele sunt inca mari intre noi si chiar daca au existat multe suferinte cauzate de religiozitatea oarba sau "fanatica" dealungul istoriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.