După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 23 ianuarie 2014

Monitorul de Suceava: "Solidaritate fără «culoare» religioasă la Marginea, jud. Suceava"

Comunităţile religioase din Marginea şi-au dat din nou mâna pentru a sări în ajutorul unei familii greu încercate. Vinerea trecută, casa în care locuiau soţii Gheorghe şi Lăcrămioara Gheliuc, părinţii a trei copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani, a fost distrusă de un incendiu. Alături de casa care a ars vineri, familia Gheliuc a ridicat acum câţiva ani o locuinţă nouă, aflată însă în faza la roşu. Chiar a doua zi de la izbucnirea incendiului, sâmbătă, mai mulţi voluntari au eliberat şi curăţat suprafaţa pe care se afla casa care a ars, iar de luni s-a început lucrul pentru finalizarea locuinţei aflate în construcţie.

Costurile vor fi acoperite prin donaţii adunate de la cele trei biserici  

În această acţiune s-au implicat biserica ortodoxă, prin preotul Nicanor Vasilică Leuştean, biserica penticostală, reprezentată de Sandu Petriuc, şi biserica baptistă, prin pastorul Dănuţ Onofrei.
Samuel Grigorean, un tânăr om de afaceri din Marginea, şi-a asumat rolul de coordonator al lucrării. Cu forţă de muncă numeroasă, lucrările au început pe datorie, cu materiale de la firme locale.
„La slujba de duminică, în toate cele trei biserici se va face colectă pentru a fi acoperite costurile finalizării lucrărilor. Am estimat costuri totale de 42.000 de lei, cu aceşti bani casa urmând a fi terminată, inclusiv cu utilităţi. Suntem convinşi că mărginenii vor fi foarte solidari şi de această dată”, a spus Arcadie Boicu, unul din liderii societăţii civile din Marginea.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: www.monitorulsv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.