După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 ianuarie 2014

Interviu cu Peter Costea, candidat independent la alegerile europarlamentare 2014

Este creștin evanghelic de origine română, care pe parcursul ultimilor ani a promovat activ, în calitatea sa de președinte a Alianței Familiilor din România, valorile familiei și vieții, libertatea de convingere și libertatea religioasă în cele mai înalte foruri internaționale și europene. Și pentru că-i pasă de viitorul țării în care s-a născut, dânsul a decis să candideze ca independent la alegerile europarlamentare care vor avea loc în mai 2014. Numele lui este Peter Costea. Are 57 de ani, locuiește în orașul Houston, statul Texas (SUA), unde practică avocatura de peste 23 de ani.
 Moldova Creștină a realizat un interviu exclusiv cu Peter Costea, pe care îl puteți citi integral mai jos.

Moldova Creștină: Domnule Peter Costea, la sfârșitul lunii noiembrie ați anunțat oficial intenția Dumneavoastră de a candida la alegerile europarlamentare 2014. Ce v-a făcut să luați această decizie și de ce ați hotărât să candidați ca independent și nu sub sigla unui partid totuși? 
Peter Costea: Am decis să candidez, pentru că aceasta am simțit de mai mult timp că trebuie să fac. De-a lungul anilor am acumulat foarte multă experiență, atât profesională cât și în susținerea la nivel de advocacy a valorilor creștine, ceea ce cred că mă califică să reprezint România în Parlamentul European. În același timp, am observat lipsa de competență la majoritatea europarlamentarilor care, în prezent, reprezintă România și, cel mai îngrijorător, modul greșit în care ei votează anumite rezoluții ori rapoarte în Parlamentul Europei. În opinia mea, le votează fără discernământ și în detrimentul valorilor. Unii vorbesc, fac afirmații ori se comportă dând impresia că le este rușine să fie români, ori chiar iau în derâdere valorile creștine și tradiționale ale poporului român. Uită că, de fapt, ei reprezintă, ori că ar trebui să reprezinte, România și valorile ei tradiționale. În consecință, mi s-a înfiripat în inimă dorința de a candida pentru a fi un europarlamentar diferit, cu o agendă valorică diferită față de cea promovată de majoritatea europarlamentarilor români actuali. Este o agendă pro-familie, pro-viață și pro-libertate religioasă.
Candidez, de asemenea, pentru că sunt o persoană altruistă. Încerc să pun interesele semenilor mei înaintea intereselor personale. Am învățat aceasta de la tatăl meu, care vreme de aproape 60 de ani a fost pastor și a slujit cu loialitate familiile din multele biserici pe care le-a păstorit. Interesele valorice ale familiilor României nu sunt primordiale pentru nici un europarlamentar al României. Eu, însă, de-a lungul anilor, mi-am pus experiența și expertiza profesională în slujba apărării valorilor familiilor din România și nu numai.Candidez ca independent, pentru că este opțiunea cea mai onestă, dar și cea mai dificilă. Ca independent pot purta un dialog direct, concret și neregizat cu familiile României privind lucrurile care le preocupă, îngrijorează ori interesează. Opțiunea independentă este, de asemenea, foarte sănătoasă pentru o democrație. La alegerile europarlamentare din 2009, chiar mai puțin de 30% din electoratul României s-a prezentat la vot. Motivul este că majoritatea covârșitoare a cetățenilor României nu se identifică cu nici un partid politic. Speranța și intenția mea este să captăm interesul, semnăturile și voturile multor cetățeni dintre cei 70% care nu votează la europarlamentare.
Continuare AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.