După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 11 ianuarie 2021

Vești încurajatoare privind starea de sănătate a pastorului Daniel Brânzei!

Dragii noștri,

Întrucât ieri am îndrăznit să vă adresez o chemare la rugăciune pentru fratele nostru Daniel Branzai, mai întâi, vă mulțumesc tuturor pentru solidariatea exprimată în rugăciune.

Către seară am primit vești încurajatoare din partea familiei. A apărut o ameliorare a condiției fratelui Daniel, iar medicii sunt optimiști în ceea ce privește evoluția cazului.

Mulțumim Domnului pentru răspunsul la rugăciuni, suntem recunoscători pentru înțelepciunea medicilor și continuăm să ne rugăm pentru tămăduirea fratelui Daniel și a sorei Dana Branzai.

Adrian Neiconi

Daniel Branzai a scapat aseară de "ventilator"! Se simte mai bine dar nu este în afară de orice pericol.
Mulțumim pentru toate rugăciunile si gesturile voastre de compasiune. și dragoste.
Stirea a venit tot pe un canal de familie. Dar cei patru cand au spart (desfacut ) acoperișul ca sa ajungă cu cel bolnav, inainte Domnului au făcut un gest independent, motivat de urgentă si dragoste.
Continuam sa il avem pe Daniel si ai lui in rugăciunile noastre.
Multumim Harului si dumneavoastră.


Florian Guler

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.