După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 octombrie 2020

Elevă de liceu trimisă acasă pentru că purta un tricou cu inscripţia „homosexualitatea este un păcat”...

Un activist și pastor creștin acuză școala fiicei sale că i-a încălcat drepturile la Primul Amendament, forțând-o să se schimbe dintr-un tricou pe care scria că „homosexualitatea este un păcat.” El se gândește să acționeze in justiţie şcoala pentru asta.
Brielle Penkoski, fiica Rev. Rich Penkoski, este elevă la Livingston Academy, un liceu public din Livingston, Tennessee. În cursul zilei de marți, 25 august, i s-ar fi cerut să-și schimbe tricoul negru cu litere albe pe care scria că „homosexualitatea este un păcat”.
Mesajul face referire la pasajul Noului Testament din 1 Corinteni 6: 9-10. Când a refuzat să-și schimbe tricoul, a fost trimisă acasă de la școală, a declarat tatăl ei pentru The Christian Post într-un interviu recent.
Penkoski, care își susține poziția împotriva unor lucruri precum homosexualitatea și evenimentele Drag Queen Story Hour, și de asemenea conduce o organizație numită Războinici pentru Hristos, care se descrie ca o „misiune pre-denominațional” cu o prezență online globală.
El și familia sa s-au mutat în zona nord-centrală a Tennesee în luna martie, după ce și-au schimbat domiciliul des în ultimii ani.
Într-un e-mail către The Christian Post, Penkoski a susținut că directorul Academiei Livingston, Richard Melton, a argumentat că tricoul fiicei sale este interzis, deoarece mesajul său conține „conotație sexuală”.
Răspunzând acestei explicații, Penkoski a remarcat că unul dintre profesorii fiicei sale are afișat în sala de clasă un autocolant al LGBT pride în culorile curcubeului asociate cu mișcarea LGBT, care a susținut legalizarea căsătoriei între persoane de același sex în toată S.U.A.
Autocolantul profesorului conține cuvintele: „Divers, incluziv, acceptabil, spațiu primitor și sigur pentru toată lumea”.
Potrivit lui Penkoski, directorul nu a avut nicio problemă cu afișajul pro-LGBT.
Christian Post a contactat Academia Livingston și Școlile din județul Overton pentru comentarii cu privire la acuzațiile lui Penkoski și detalii despre regulamentul de îmbrăcăminte al școlii. Încă nu s-a primit un răspuns de către presă.
În timpul unui interviu acordat publicației The Christian Post, Penkoski a descris dezbaterea despre tricoul fiicei sale ca fiind „primul amendament”.
Penkoski a acuzat școala că respectă un standard dublu în ceea ce privește discursul politic.
În timp ce școala le permite elevilor și profesorilor să „promoveze mândria”, fiicei lui Penkoski i s-a „spus să plece” pentru că purta îmbrăcăminte care exprimă un punct de vedere diferit asupra subiectului, a argumentat el.
„A vrut să facă asta singură. A vrut să meargă acolo pentru a-și exprima valorile la fel ca toți ceilalți copii”, a adăugat el. „Sunt copii care se plimbau cu simbolul pride pe adidași și îmbrăcămintea lor pride și nimeni nu reacționează.”
„Practic a fost cenzurată”, a continuat Penkoski. „Nu este corect ... că i s-a spus că nu poate purta tricoul respectiv și că alte persoane pot purta lucrurile pe care le poartă.”
Penkoski susține că profesorii „îl susțin pe Joe Biden ... [și] susțin aspectele curcubeului”.
„Dar dacă un creștin vine acolo și repetă ceea ce spune Biblia, sunt văzuți ca intoleranți, sunt văzuți ca antipatici”, a adăugat el. „A spune pur și simplu„ homosexualitatea este un păcat ”nu înseamnă discurs instigator la ură. Asta spune Biblia. Și trebuie să începem să predicăm cu adevărat ”.
Penkoski a susținut că ceea ce i s-a întâmplat fiicei sale nu este un „incident izolat”.
El crede că ceea ce i s-a întâmplat fiicei sale într-un „orășel din Tennessee despre care nimeni nu a auzit vreodată” este un indiciu al culturii din școlile din țară.
Pastorul Dale Walker, președintele Rețelei Pastorilor din Tennessee, este de acord cu Penkoski și a spus că ceea ce i s-a întâmplat fiicei sale a fost „un indiciu a ceea ce se întâmplă în sistemele noastre școlare”.
„Încearcă să bage îndoctrinarea pe gâtul studenților”, susține Walker. „Vor ca elevii să se liniștească și să nu poată purta un tricou cu un verset biblic. Îți pot arunca steagurile curcubeu, dar atunci când un student creștin dorește să-și exprime convingerile profund susținute, nu poate. ”
„Funcționarii noștri aleși trebuie să restituie poporului puterea școlilor”, a argumentat el. „Dacă nu, îndoctrinarea va continua și se va înrăutăți considerabil.”
Walker consideră că reformarea educației americane începe prin a permite locuitorilor din Tennessee să „aleagă superintendentul școlii noastre” și „să aleagă un director de școală”.
„Avem nevoie de un director conservator al educației în statul nostru. Nu cred că avem un director conservator al educației ”, a spus el.
Nemulțumirea lui Penkoski față de educația publică nu se limitează la Livingston, Tennessee.
În urmă cu doi ani, el și-a exprimat indignarea după ce fiica sa a primit o temă pentru acasă, cerându-i-se să practice scrisul declarației islamice de credință în caligrafia arabă. La acea vreme, fiica lui frecventa școala generală din Gerrardstown, Virginia de Vest.
La începutul acelui an școlar, fiicei lui Penkoski i s-a arătat un videoclip cu doi studenți de sex masculin dormind împreună și un prim plan al unei jucării sexuale.
La sfârșitul anului trecut, după ce Penkoski și familia sa s-au mutat în județul Sullivan, Tennessee, el a spus că fiul său de 7 ani a adus acasă un pliant care promovează o clinică care să ofere acces la „servicii gratuite de control al nașterilor și servicii înainte de sarcină”.
„Aceasta este o mișcare”, a proclamat Penkoski. „Încearcă să recruteze copii, încearcă să-și îndoctrineze copiii cu ideologie liberală, promovând sexul și sexualitatea copiilor”.
Penkoski i-a îndemnat pe părinții din SUA să țină pasul cu ceea ce învață copiii lor la școală.
„Școlile ar trebui să predea cititul, scrisul și aritmetica”, a subliniat el. „Nu ar trebui să respingă problemele credinței. Nu ar trebui să susțină o ideologie politică ".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.